maanantai 21. toukokuuta 2018

19.05.2018 Esineruutua ja yksi jäljen jana

Pian kanssa tavattiin Tuusulassa ja tehtiin pari kaistaletta esineruutua about 10 m x 50 m !

Toivo tuli ensimmäisenä ja kävin ensimmäisen viemässä Toivon nähden. Ruudussa oli valmiina kaksi esinettä. Jouduin lähettämään Toivoa useamman kerran ensimmäiseen ruutuun ennen kuin lasten kenkä sieltä nousi. Ruudun takana oli polku ihan siinä ruudun loputtua ja se veti kovasti puoleensa.

Siirryin seuraavaan ruutuun kehuen Toivoa vuolaasti ja sitten lähetys toiseen ruutuun, josta nousi hanska, jolla saatoin leikkiä Toivon kanssa ja sen jälkeen palkka esille.

Pia teki myös Toivolle janan, joka päättyi keppiin. Hienosti Toivo lähti janalle ja otti oikean suunnan, kepin ilmaisi, mutta ei olisi halunnut sitä ottaa. Oli suoraan metsästä erilainen keppi kuin kisakeppi, joita yleensä käytän.

No tehtiin sitten 3 kepin suora metsään, jonne Pia asetti askeleelle kepit ja Toivo sai nähdä lähdön sinne. Nyt sitten vähän vielä haparoitiin ensimmäisellä kepillä, mutta seuraavat nousi hyvin. Itsellä oli enemmän vaikeuksia, kun en erottanut välittömästi mikä on oikea keppi :) !

Käytiin sitten vielä lenkillä koko poppoon kanssa, kun meillä kummallakin oli kaikki koirat mukana matkassa. Voi sitä iloa, kun Tarmo sai juosta Speedyn kanssa ja Inka sai hätistellä ihailijoitaan pois, tosin Inka tuntui olevan mieleissään tästä reissusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti