maanantai 21. toukokuuta 2018

15.05.2018 Jessican koulutus Sipoossa

Tiistaina oli Jessican koulutus Sipoossa ja otin koko köörin mukaan, vaikka Inka ja Tarmo ei päässytkään treenaamaan. Viimeksihän Tarmo sai käyttää osan Toivon vuorosta, mutta nyt se oli sitten kokonaan Toivon käytössä.

Käytiin läpi voittajaluokan liikkeistä kaikki paitsi metallihypyn, kun en sitä halunnut ottaa ja hieman mietittiin enemmän miten vietäisiin eteenpäin näitä ongelma liikkeitä.

Kauko-ohjauksen Toivo teki tällä kertaa aika hyvin, mutta jatkossa tulee nyt kiinnittää enemmän huomiota siihen, että se on aktiivinen minuun päin silloin, kun käännyn kohti koiraa, eikä siinä ala katselemaan muualle. Palkattiin Toivoa siitä, että kun se käänsi katseen minua kohden itse, ei niin, että käskin katsomaan tai kielsin katsomasta muualle.

Tunnarissa kohdattiin taas ongelmaa, että vaikka lähti reippaasti kapuloille niin väisti tilannetta lähtemällä haistelemaan nurmikkoa ihan pidemmältäkin. Keskeytettiin tilanne ja kävin hakemassa Toivon pois ja sitten otettiin alusta uudelleen kaikkine liikkurointineen.

Tehtiin myöhemmin uudelleen ja taas meni haisteluksi sekä lopulta toi väärän, jolloin laitoin hakemaan uudelleen eli jatkossa tehdään taas siihen alkuun liikkuroinnin ja tehdään uusiksi. Samalla reagoi pieneenkin häiriöön ja jää sitä kuuntelemaan. Nyt se oli Mervin koirien haukunta autossa eli reagoi turhiin asioihin, joihin ei ole ennen samalla tasolla reagoinut.

Luoksetulossa alkoi nousta kyynäreet, joten palasin takaisin ja silitin hieman ennen kuin lähdin uudelleen. Näitä jättöjä tulee taas harjoitella lisää erikseen niin, että tulen käymään sivulla ja silitän kehuen.

Ohjatussa teki odottamattoman virheen, pudotti kapulan palautuksessa, joten tehtiin sitten uudelleen alusta ja nyt sitten piti kapulan suussaan.

Virheistä huolimatta Toivon vire oli kiva ja ei äännellyt pahemmin. Loppuun vielä paikallaolot Kayan kanssa ja ei mitään vinkumista tai muutakaan kiihtynyttä käytöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti