maanantai 21. toukokuuta 2018

13.05.2018 Forssassa Heidin kanssa Huippukoirahallilla

Sunnuntaina lähdettiin Heidin kanssa aamulla tutustumisretkelle Forssaan Tarmon kasvattajan Johannan perustamalle Huippukoirahallille tai no ilmeisesti halli ei vielä ole niemeä saanut, mutta me nimitämme sitä nyt tällä nimityksellä. Mukana meillä oli autossa kolme koiraa, joista kaksi oli minun eli Toivo ja Tarmo sekä sitten Heidin Riemu.

Alkujaan tämä lähti siitä, että Heidin kanssa Johannalta kyseltiin vaan aikaa hallille, että tultaisiin vähän treenaamaan, mutta lopulta siitä sitten muotoutui samalla pentutapaaminen Toivon ja Ketkun jälkeläisille. Paikalla oli neljä mustaa riiviötä eli Tarmon lisäksi Johannalla olevat Sunny ja Ernesto sekä Wilson ja omistaja Tuulia. Lapsukaiset oli kovin mieleissään tapaamisesta ja ovat niin reippaita, rohkeita ja ihania tyyppejä :) !

Lisäksi mukana oli vielä yksi  soopeli narttu toisesta pentueesta, jonka vanhemmat taisivat olla Dara ja Jacky, jos muistan oikein.

Tarmo ensin vähän treenaili näyttelyjuttuja ja myöhemmin ihan pikkuisen tottelevaisuusjuttuja, joissa keskittyi paremmin kuin näyttelytreeneissä (ensimmäiset Tarmolle). Tarmo oli aika pätevä, vaikka olisi ehkä mieluiten leikkinyt sisarusten kanssa !

Toivon kanssa treenailin vähän ruutua ja luoksetuloa sekä tunnistusnoutoa, johon tein Toivolle aivan liian vaikean harjoituksen. Ajattelin typerästi käyttää hyväksi saamani häiriön, joka oli aivan väärä valinta. Tehtiin sitten tunnistusnouto myöhemmin uudelleen lievempää häiriöön ja se onnistui. Nyt ei missään nimessä olisi saanut lisätä painetta.

Lisäksi Toivo teki ensin ilman kapulaa hyppyä metrisellä pressuesteellä ja vinoestettä. Ihan ei varmaan olleet täydessä korkeudessa, mutta aika lähellä. Tämän jälkeen sitten otin mukaan myös kapulan ja siinä ei ollut mitään ihmeempää.

KUVIA TULEE MYÖHEMMIN !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti