sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

25.04.2008 Inkalla tokotreenit


Inka pääsi tänään harjoittelemaan HSKH:n kilpatokoryhmään. Meitä on kahdeksan koiraa ja meitä oli neljä paikalla.


Tulin hieman etuajassa ottamaan Rommilla taas nahkarätillä leikkiä ja hyppyyn irtoamista sekä nakkiseuraamista :o) ja juoksusta seuraamista. Samalla myös riskaappeli ratkaisu ottaa liikkeestä maahanmeno, luoksetulo, liikkeestä seisominen ja hyppy putkeen niin, että palkkasin vain kehuilla hyppyyn asti ja sieltä sitten vasta kunnon palkka. Jalkapallopeliä vielä loppuun.


Inkan kanssa osallistuttiin paikallaoloon, joka tälläkertaa onnistui ihan kivasti, jäin alkuun vähän lähemmäksi ja kävin palkkaamassa. Ongelmaa hieman tuottaa se, että Inka tahtoo hieman liikahtaa paikallaan, ei niinkään ole nousemassa, lähinnä kuin jakaisi painoaan uudelleen, täytyy Riitalta kysyä neuvoa tuohon liikkumiseen. Nousi ensimmäisellä käskyllä ylös maasta, joten siinä ei tälläkertaa ongelmaa.


Meidän omalla vuorolla otin alkuun seuraamista ilman koiraa liikkeenohjaajan käskyttämänä, seuraavaksi otin Inkan ja lyhyt seuraaminen (narupallo), liikkeestä maahanmeno, joka oli nyt hyvä. Luoksetulossa tuli ongelmia, annoin väärän jättökäskyn (paikka, odotan sijaan), joten Inka ei meinannut ensin lähteä ollenkaan ja tuli lopulta hyvin epävarmana.


Otin vielä Inkalla lyhyen pätkän treeniä viereisellä kentällä ja nyt saatiin kunnon luoksetulokin !


Rommikin pääsi treenien päätteeksi paikallaoloon kun otimme uudelleen eri koirilla paikallaolon. Ensimmäinen maahanmeno meni pipariksi, tuli makaa mun eteen, voi hitsi, mistäs moinen. Ei kun koira sivulle ja uudelleen, nyt aivan suoraan. Paikallaolo kesti 4 minuuttia, lopussa hieman jo katseli ympärilleen ja yritti haistella maata. Todennäköisesti avoimenluokan paikallaoloharjoitukset eivät tule olemaan helppoja.


Treenien jälkeen mentiin koirien kanssa leikkimään fresbeellä ja pienelle metsälenkille !


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti