perjantai 11. huhtikuuta 2008

11.04.2008 Tottista Viilarissa


Nyt on iskenyt jokin ihme treenaus"pakko" eli kentälle taas töiden jälkeen. Ensimmäiseksi vein jalkapallon kentän päähän Rommin odottaessa autossa. Aloitin Rommilla hyppynoudolla, mutta kun korotin estettä ei hypystä tullut mitään, vietti liian alhaalla, joten otin kerran esteen vaan niin, että juoksin vieressä. (Väliin myös yksi alokasluokan tokohyppy). Korkealla vinoesteellä harjoittelin kerran noutokapulalla ja siitä sitten suoraan eteenmenoon, ensin viritellen hieman koiraa. Eteenmeno ihan mukava !


Seuraavaksi Inka, jonka kanssa otin kolme suoraa (50 askelta), jokaisen suoran jälkeen todella lyhyt leikki, jonka päätteeksi Inka sai kuljettaa pallon takaisin lähtöpisteeseen. Kolmannen toiston jälkeen kunnon leikki. Lopuksi heitin jalkapallon Inkan nähden kentän päähän ja toisin "missä pallo, missä pallo, eteen, eteen, pallo" ja siitä suoraan hyppynoutoon (patukka). Hypyltä vinoesteelle, jossa tänään ongelmia, yritti kiertää ja toisekseen multa ei tahtonut onnistua patukanheitto oikeaan suuntaan. Loppuun sitten eteenmeno niin, että lähdin liinassa kohti palloa toistaen "missä pallo, pallo, eteen eteen...." hetki hiljaa ja käsi heilahti lähetysasentoon ja kunnon "Eteen", josta likka sinkosi hyvin liikkeelle. Näppärää !


Pablo teki viereisellä kentällä kaukokäskyjä pöydällä ja yhden luoksetulon pysäytyksen, jossa vauhti oli hyvä, hieman pysähdykseen meni askelia, vaikka reagoi aivan heti käskyyn. Iloinen suoritus kuitenkin.


Rommin otin vielä toisen kerran ottamaan kunnolla hetsattuja vauhtinoutoja, pari vinoestenoutoa matalalla esteellä, joista ohjasin namilla eteen niin, että jalat oli hieman koukoussa haara-asennossa ja nojasin aavistuksen taakse. Seuraavaksi liikkeestä maahanmenon, jota Rommi ei suorittanut kuin vasta toisella käskyllä, joten sen uusinta, luoksetulon eteentulon tiivistystä ja pari luoksetuloa, jotka olivat parantuneet edellisestä. Liikkeestä seisominen, joka meni aika hyvin ja avustava liike oli erittäin olematon. Sitten muutama seuraamisen lähtö maksalaatikkopurkkia hyväksikäyttäen. Ihan hyvä mieli jäi myös näistä treeneistä. Lisäksi Rommi halusi ottaa itse kaukokäskyjä pöydällä :o), hassu ukkeli, pakkohan niitä sitten oli tehdä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti