sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

19.04.2008 Tuusulassa Esineruutua ja jälki


Rommin ja Inkan kanssa haettiin Kati ja Geena mukaan ja suunnattiin Tuusulaan harjoittelemaan esineruutua. Rommilla hieman takkusi tänään, eteni useampaan otteeseen taakse, mutta lähinnä ongelmana on, että jäljestää ruudussa. Keskimmäisen esineen sitten toi, mutta toisen esineen kanssa saatiinkin tehdä töitä.


Inka teki hyvää jälkeä, eteni hyvin, mutta ei saanut ekaa esinettä ylös, haki toisen ja viimeisen niin hyvin ja aktiivisesti, että jätin homman kahteen esineeseen. Rommin otin vielä toisen kerran, mutta nyt niin, että Kati lähti viemään esinettä ja jäi esineen viereen, lähinnä haettiin vaan sitä, että ei jäljestä. Kolme toistoa ja nyt seuraavaksi vältetään tälläistä harjoitusta. Seuraavan kerran käytän Inkaa hetsaamaan Rommia ja sitten yritetään taas valmiita kolmea esinettä. Motivaatiota on löydettävä jostain ja saatava jäljestys pois !


Loppuun vielä Inkalle jälki metsään, pieni jana, ehkä noin 8 - 10 metriä ja jälki vähän yli  200 askelta yhdellä kulmalla. Kulma aivan polun jälkeen ja jäljellä neljä keppiä (alla aivan pieni muovipurkki, pienempi kuin tulitikkurasia). Jana meni hyvin, lähti oikeaan suuntaan, ensimmäisellä kepillä hieman avitin eli käskin maahan, kulmasta selvisi ihan kivasti, hieman pyöri ja loput kepit ilmaisi ihan oma-aloitteisesti heti. Polun tarkisti, mutta hyvin etsi mistä jälki jatkui ja toimi itsenäisesti. Lopussa sitten leikittiin Geenan tennispallolla.


Kati teki Rommille jäljen, jossa oli 8 keppiä ja hieman pitempi jana kuin Inkalla. Pahus vaan, että janan vieressä muutaman metrin päässä oli polku, joka veti Rommia liikaa, no leikkashan se jälki sen polunkin, mutta jätkä otti takajäljen. Käskin takaisin ja lähetin janalta oikeaan suuntaan. Alkuun eteni oikein hyvin ja maavainuisesti, ensimmäinen kulma oli todella hankala ja seuraavakin tuli kovin äkkiä, toisesta kulmasta mentiin huomattavasti paremmin ja kaikki kepit ilmaistiin. Jälki oli kuitenkin vähän liian vaativa ja polkuja oli liikaa, lisäksi alueen käyttö on niin voimakasta, että sitä hajua riittää ja todennäköisesti jäljen leikkasi aivan tuoreet harhajäljetkin, että sillälailla. Kaikki kepit nostettiin kuitenkin ylös ja ei se jäljestyskään mitään huonoa ollut !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti