perjantai 11. huhtikuuta 2008

10.04.2008 Tokoa Vantaalla


Töiden jälkeen käytiin taas asfalttikentällä ja otin Rommilla liikkeestä maahanmenon, luoksetulon ja liikkeestä seisomisen. Myöskin ihan pikkuisen seuraamista imuttamalla nakinsiivulla. Mitään ei tarvinut uusia, ensimmäisellä kerralla aivan nappiin. Inkan ja Pablon kanssa myös jotain pientä. Pikatreenien jälkeen päästin koirat leikkimään vapaaksi.


Pienen levon jälkeen olikin Rommin tokotreenit Vantaalla. Menin ajoissa, jotta ehdin harjoitella ennen treenejä Inkan ja Pablon kanssa. Ensimmäisen oli Pablo, jonka kanssa harjoiteltiin noutoa, lähinnä vauhtinoutoa ja kerran kapulan nostoa välistämme. Loppuun sitten ruutu, jonne olin namit vienyt jo etukäteen. Ei onnistunut, joten uusintayritys niin, että vietiin namit yhdessä.


Inkan kanssa otin pääsääntöisesti vauhtinoutoa, seuraamista ja eteentuloa. Rommi pääsi myös uudelleen imutustreeniin ja siitä sitten jatkettiin nakinpaloilla. Otin myös Rommin kanssa hieman kahden narupallon kanssa leikkiä, josta muutaman kerran otin maahanmeno tai seisomiskäkyn. Tomi ihan hyvin tälläkertaa. Luoksetulon eteentuloa hinkattiin myös jonkin verran. Aivan kelvollinen suoritus ja paneuduin tälläkertaa treeniin niin, että olin aivan hikinen, mutta tyytyväinen.


Varsinaiset treenit menivät myös ihan hyvin. Paikallaolossa ja luoksepäästävyydessä ei moitittavaa. Aloitin treenit niin, että liikkeenohjaaja toisti "Onko ohjaaja valmis", johon vastasin "valmis", tätä tehtiin sen vuoksi, että viimeksi Rommi meni aina maahan kun liikkeenohjaaja tai minä sanoin valmis. Yllättävän hyvin piti nyt kontaktin sanan kuultuaan. Seuraavaksi otettiin liikkeellelähtöjä (maksalaatikkorasia liivin rintataskussa vasemmalla). Muuten ihan ok, mutta valmis sana aiheuttaa ympärille katsomista nyt, vaikka aikaisemmassa harjoittelussa ei tätä ongelmaa. Seuraavana otin luoksetulon käskytettynä. Loppuun sitten ruutu kahteen otteeseen, kun ensimmäisellä kerralla meni sisään sivusta.


Näistä treeneistä jäi tälläkertaa oikein kiva fiilis varsinkin Rommin paljon rennommasta olemuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti