sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

17.04.2008 Tottista Viilarissa


Rommin kanssa lähinnä taas leikittiin kentällä ja harjoittelin tokon alokasluokan hyppyä, lähinnä irtoamista ja esteen lähestymistä hallitusti. Hieman myös taas imuttamalla seuraamista koiran ehdoilla !


Rommin kanssa otin vielä paikallaoloa (pk-puolen), tarkkailin koiraa peilistä, kentällä häiriönä kaksi lasta, aikuinen ja shelttinarttu. Rommi sai tehdä vielä kerran liikkeestä maahanmenon, luoksetulon (kahteen kertaan, ensimmäisestä ei palkkaa, ei tarpeeksi hyvä) ja liikkeestä seisomisen. Suoritti liikkeet oikein (siis sen mitä itse pystyn sanomaan, silmiä kun ei ole selässä).


Inkan kanssa otin kolme pitkää suoraa kentän päästä päähän. Jokaisen suoran jälkeen pieni leikki ja juostiin kentän toiseen päähän niin, että Inkalla lelu suussa. Loppuun viimeisen suoran jälkeen kunnon leikki ja vapautus nauttimaan lelustaan. Sen jälkeen pallo sinne kentän päähän ja paluu toiselle puolelle kenttää, ei heti lähetystä eteenmenoon.


Ennenkuin otin eteenmenon sanoin Inkalle "pallo, eteen eteen" ja sitten seuraamista aivan vähän sekä siitä lähetys. Oikein hyvä vauhti ja suora eteneminen sekä loppupalkkana jalkapallopeli.


Pablon kanssa harjoiteltiin ihan vaan pöydällä kaukokäskyjä, pientä seuraamista kontaktilla ja luoksetuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti