sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

12.04.2008 Tottista ja ensimmäiset jäljet


Aamulla ilma oli aivan ihana, joten pakkasin Natural menuta taskuun riittävästi tarkoituksena käydä tekemässä pellolle lyhyet jäljet Rommille ja Inkalle aamulenkin yhteyteen. Pellolle saakka en kuitenkaan päässyt vaan läheisen kentän viereiselle nurmikolle tein Rommille noin 50 askeleen jäljen nami jokaisella asekella ja Inkalle vähän lyhyemmän viereiselle nurmipläntille. Kummatkin koirat olivat ihan innoissaan kun pääsivät pitkän tauon jälkeen ruokailemaan nurmikolle.


No lopulta eksyttiin myös sille asfalttikentälle taas ja otin Rommilla liikkeestä maahanmenon, luoksetulon ja liikkeestä seisomisen sekä hieman tolpankiertoa läpijuoksuna sekä pari seisomista vauhdista. Myöskin namilla hieman seuraamista. Inkakin pyörähti kentällä harjoittelemaan luoksetuloa, maahanmenoa, seisomista ja tolpan kiertoa sekä paikallaoloa.


Sen jälkeen jatkettiin lenkkiä ja seuraavalla nurmenpätkällä kiinnitin koirat puuhun ja tein Rommille noin 76 askeleen namijäljen, jossa tuuli tuli hyvin selkäni takaa. Ihan kivasti meni sekin. Tämän jälkeen matkattiin sitten Viikkiin pelloille, jossa saivat koirat kirmata vapaana. Samalla olin tyytyväinen, että olin jäljet tehnyt sinne nurmikolle, kun pellolla oli sen verran paljon lintuja, joten tiedä mitä jäljestämisestä olisi sitten tullut. Kotiin tullessa otin sitten vielä omalla pihalla luoksetulon tiivistystä ja kaukokäskyjä yms.


Illalla lähdettiin vielä Viilariin Inkan kanssa ottamaan esteitä. Meillä oli treffit Katin ja Geenan kanssa. Ilma oli vieläkin aivan upea ja aurinko paistoi, mutta hyppytreenit menivät rikkinäisen hyppyesteen takia ihan mäkeen. Vinoestettä päästiin kyllä ottamaan, mutta kun olin juuri hyppyesteeseen tarvinut sitä apuohjaajaa. Otin Inkalla loppuun kaksi luoksetuloa, joihin olin oikein tyytyväinen. Ensimmäisellä otin patukalla eteen istumaan ja toisella kertaa vapautin lennosta. Tämän jälkeen Kati otti Geenalla seuraamista ja palkkasi pallolla samalla kun minä sitten paukuttelin starttipistoolilla.


Geenan jälkeen ammuttiin sitten myös Inkalle. Harmitti hieman, että emme ampuneet Inkalle silloin heti ensimmäisellä kerralla, koska vire oli kentälle tullessa hieman turhan matala verrattuna siihen ensimmäiseen kertaan.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti