keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

02.04.2008 tottista Vantaalla


Rommin tokotreenit olivat tänään Vantaalla. Paikalla olivat tänään Sanna ja Maria. Treenien jälkeen pääsivät myös Pablo ja Inka harjoittelemaan.



  • Paikallaolo ryhmässä Jackien vieressä (Noppa - Jackie - Rommi, 2 min alo, oikein hyvä)

Itse Rommin suoritus seuraamisen osalta ei ollut mieltä ylentävää näin kokeen lähestyessä. Käännökset olivat kamalia, varsinkin vasemmalle käännös. Kaikenlisäksi maanantain maahanmeno episodi aiheutti sen, että tänään Rommi jätätti seuraamisessa ja kaiken kukkuraksi meni maahan kesken ensimmäisen suoran. Ehkei sittenkään ole hyvä palata tuohon aikaisempaan tapaan kääntyä, vaikka ennen bh-koetta juuri tuo tapa kääntyä onnistui Rommin kanssa hyvin. Tapaa kuitenkin muutettin lähinnä noiden takapääharjoitusten takia ja tuntuu, ettei kumpikaan pelaa nyt kunnolla.



  • Luoksetulo x 3 (1 - 2. kerta, Sanna piti Rommia liinassa, seisoin hieman haara-asennossa ja sitä kautta ohjattiin eteentuloa keskemmälle)

  • Liikkeestä seisominen (1. kerralla meni istumaan, loput oikein hyviä)

  • Nouto x 2 (1. kerralla aavistuksen varasti, toinen hyvä)

Muiden lähdettyä otin Rommilla vielä seuraamista nakin paloilla, imuttamalla nakin siivulla, käännöksiä oikealle ja vasemmalle käyttäen hyväksi auton parkkipaikan ruudun maalauksia. Yhden maahanmenon liikkeestä ja muutaman seisomisen. Pablon kanssa otin luoksetuloa, luoksetulon pysäytyksen, noudon hetsaamalla ja noutokapulan noston sekä kaukokäskyjä. Pablo jatkoi hyvää esitystään ja viimeisenä oli sitten Inkan vuoro ja otin liikkeestä maahanmenoa ja seisomista sekä seuraamista nakeilla ja imuttamalla nakin siivuilla. Loppuun seuraamista palkkana pallo eli samoin kuin maanantaina illalla eli hetsaus-istu-siirtyminen koiran viereen-pallo piiloon rintataskuun vasemmalle-seuraa-hyvä-vapaa-palkka !


Ennen lenkille lähtöä otin vielä Rommin leikkimään narupallolla ja ihan kivasti leikkikin. Käytin hieman leikkiä vielä hyväksi ja seurautin namilla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti