sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

20.04.2008 Aamulla Ojangossa talkoissa


Aamu menikin Ojangossa talkoissa eli putsattiin lanattua kenttää kivistä ja toiset kunnostivat vanhoja esteitä ja toiset maalasivat uusia esteitä. Myöskin kannettiin esteitä kentille !


Ennen talkoita ehdin ottaa Rommilla taas leikkiä nahkarätillä kehäaitojen sisällä ja nakin siivuilla imuttamista sekä sitä hyppyyn irtoamista. Myöskin otin liikkeestä maahanmenon, luoksetulon, liikkeestä seisomisen ja hypyn.


Talkoiden jälkeen kävin vaihtamassa koiraa eli Inkan kanssa HPH:n kentälle ottamaan eteenmenoa. Valitettavasti ohjelma oli muuttunut eli vakituinen kouluttaja oli poissa. Harmi meidän kannalta, koska ei muutenkaan olla käyty kuin kerran tänävuonna ja viimevuonnakin vain muutaman kerran, joten tultiin siis vähän väärään aikaan taas. Kouluttajia oli vain kaksi ja toinen otti edistyneemmät, joilla bh-koe edes häämöttää tulevaisuudessa. Olisin mennyt siihen ei bh-ryhmään, mutta kun ryhmien koko muodostui vähän epätasapainoseksi niin meidätkin patistettiin sitten sinne, johtuen siitä, että meillä itsellämme on enemmän hajua bh-kokeesta.


No tämä ei ollut kyllä Inkan ja mun päivä. Vire ei yhtään kohdallaan ja harjoitukset koiran osaamistasoon nähden aivan liian vaativaa. Ei saatu käyttää namia/lelua apuna. Harvemmin Inkan kanssa itse suorituksessa mitään käytänkään, mutta jollain sen yleensä ensin viritän ja nyt ei hommasta tullut oikein mitään. Myöskin häiriö oli meille liikaa, seurautettiin koiraa niin, että samalla tuli ohitusharjoituksia ja harvemmin meillä näin lähellä on toista koiraa, joka liikkuu kohti ja ohittaa aivan vierestä. Liikkeestä istuminen onnistui kuten koiran osaamistasoon nähden odotettavaa onkin, mutta maahanmenossa otti väärän asennon (istui). Myöskin luoksetulo tehtiin niin, että ensin maahanmeno ja sitten luoksetulo (ei olla vielä tähän asti ketjutettu). Ehdin Inkan jo virittää liikkeeseen patukalla, mutta sitten kouluttaja innostui luennoimaan ja meiltä katosi vire kuin taivaan tuuliin ja jouduin laittamaan likan maahan makaamaan. Muutenkin tuntui, että roolit meni päälaelleen, tavallaan minä olin se aktiivisempi osapuoli, ei hyvä !


Eipä näyttänyt kyllä muillakaan menevän ihan putkeen ja tuntui, että meidät kaikki haukuttiin ihan lyttyyn. Jos tämä tätä olisi kokoajan niin mä varmaan siirtyisin nyplään pitsiä tai jotain vastaavaa ;o) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti