sunnuntai 24. elokuuta 2008

23. ja 24.08.2008 Mökillä


Viikonlopun vietimme Riston ja koirien kanssa mökillä Hämeenlinnassa. Aika menikin jälkiä tehdessä ja tottista vääntämällä. Tarkoituksena oli harjoitella 1 metrin hyppyä Rommin kanssa, mutta sen kanssa tuli taas odottamattomia ongelmia. Launtaina saimme ihan kohtuullista hyppyä pallon avustuksella Riston kannustaessa, mutta sunnuntai oli oikea katastrofi.


Siirsin esteen toiseen paikkaan ja Rommi yhtä-äkkiä keksi, että esteen takana on jotain mikä pitää kiertää ja muutenkin väisteli paikkaa, ei edes namialustalta voinut syödä tai nostaa maasta lempi palloaan. Sain muutaman tokohypyn onnistumaan kun siirsin esteen muualle, mutta tämän seurauksena en voinut sitten ottaa enää metristä.


Launtaina tein Inkalle ja Rommille jäljet läheiselle puistoalueelle. Kummankin jälki oli 280 askelta pitkä ja namia oli siellä sun täällä, lähinnä joka kolmannella askeleella. Inkan jäljellä hieman enemmän pätkiä, jossa jokaisella askeleella. Rommilla kaksi kulmaa ja Inkan jäljellä yksi + siksakkia !


Lauantaina tein Rommille kolme janaa metsään valmiiksi sunnuntain janaharjoituksia varten.


1) jälki 10 - 15 metrissä, suunta oikealle ja jälki noin 50 askelta / otti janan oikeaan suuntaan upeasti, jäljesti intensiivisesti, mutta kuitenkin ylitti kepin / ei varakeppiä, joten en päästänyt jatkamaan ennenkuin nosti kepin:
2) jälki 20 metrissä, suunta vasemmalle, jälki ohitti hieman vinosti janan, janalla hieman sähellystä, oikaisi myös jäljelle, 1 kulma oikealle / oikaisi kulman, kepin ilmaisi hyvin.
3) Jälki n. 20 metrissä, suunta oikealle, janalla alkuun eteni hyvin, mutta meinasi taas oikoa, otti lopulta ihan hyvin jäljen, mutta harpaantui hieman, korjasi melkein heti, kulmaa ennen yksi keppi ja kulman jälkeen toinen, kulma ei sujunut alkuunkaan, jouduin pyytämään lähemmäs, josta sitten otti kulman, ennenkuin tuli aivan luokseni.


Inkan kanssa sunnuntaina otin pihalla pelkästään keppien ilmaisuharjoituksia kahtena harjoituksena. Toisella kierroksella alkoi jo ilmaisemaan paremmin.


Tottista treenattiin todella paljon koko viikonlopun ajan. Inkan kanssa ehkä vähän vähemmän kun se ei suorittanut mitään hyppyliikkeitä. Harjoiteltiin pajon tokon avoimenluokan hyppyä Pablon ja Rommin kanssa sekä noutoa. Sunnuntaina ruutua ja ohjattua noutoa namikupeilla.Tunnaria otin kaikkien kolmen kanssa, nyt Pablokin sai jo kuusi kapulaa eteensä.


Inkan kanssa työstettiin sitä täyskäännöstä kiertämällä ja alkaa hieman jo ymmärtää jujua.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti