tiistai 12. elokuuta 2008

08.08.2008 tottista Lahdessa


Puolenpäivän aikaan suuntasimme Pian autolla kohti Lahtea ja tottiskenttää. Päivä oli kovin sateinen, joten tulipa sitten harjoiteltua pitkästä aikaa oikein kunnon sateessakin.


Rommin kanssa otimme seuraavat liikkeet:



  • Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo (jätin suoraan maahan, ei valmistelevaa osuutta)

  • Nouto

  • Hyppynouto (poistimme yhden laudan ja Pia avusti esteen sivulla)

  • Vinoesteen yli nouto (Pia avusti esteen sivulla)

  • Eteenmeno (Muutaman askeleen valmisteleva osuus, vähän lähti vinoon)

  • Leikkitauko pallolla ja eteenmenon uusiminen toiseen suuntaan (Rommi näki pallon viennin)

Rommin kanssa ongelmia tuottaa liikkeiden välit ja taaskin onnistui varastamaan ennen esteen suoritusta eli liikaa turhaa säheltämistä, täytyy olla tarkempi ja muistaa, että en lähde suoraan suorittamaan, vaan esim. peruutus heiton jälkeen. Pitkästä aikaa oli kapula mukana patukan tai pallon sijaan.  Täytyy uusia tälläinen harjoitus aika pian ja harjoitella noita välejä, paremmin pakettiin koira !


Lisäksi jalkapallon kanssa harjoiteltiin kaksi muuta vinoestettä ja pidettiin oikein kunnon jalkapalloleikki homman päätteeksi, hauskaa tuntui Rommilla olevankin. Loppuun vielä Tokon paikallaoloharjoitus niin, että olimme "mökin" takana piilossa.


Kotimatkalla käytiin tekemässä Keravalla Tessalle kaksi janaa ja Rommille yksi janaharjoitus. Siinä nyt ei ihmempää ongelmaa ollut, ellei oteta mukaan, että vähän janan jälkeen jäljen leikkasi toinen jälki, jonka tarkasti, mutta palasi omalle jäljelle ilman, että puutuin sen tekemisiin.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti