tiistai 12. elokuuta 2008

07.08.2008 Tottista Sahaajankadulla


Tavattiin kummitytön Nooran kanssa Sahaajankadun koulutuskentällä vähän ennen puoltapäivää. Mukana minulla oli kummatkin koirat, alkuun tarkoituksena lähinnä näyttää niillä ihan käytännössä Nooralle muutamia harjoituksia, mutta sain oikein hyvät treenit samalla koirille ja toivottavasti Noora sai jotain vinkkejä Milon koulutukseen.


Rommin kanssa demonstroin hieman liikkeellelähtöjä ja Pablon kanssa muutamia seuraamisharjoituksia, joihin olin saanut itse vinkit heinäkuun tokoleiriltä. Myöskin kapulan pitoa oli Pablolla ohjelmassa.


Ennen kotiin lähtöä, otin Rommilla vielä metrin hypyn ja korkean vinoesteen. Sahaajankadun vinoeste on epämielyttävä Rommille, lähinnä sillä ei ole takana niin paljon voimaa kun tarvitsisi. Esteen matotus alkaa kovin korkealta, vasta ensimmäisen "puolan" jälkeen ja sitä ennen on täysin sileää ja erittäin liukasta "vaneria". Kyllähän se Rommi jalkapallon avustuksella meni, kun hieman estettä taputtelin. Hyppy ei ole vieläkään oikein kohdallaan, epäröi ponnistaessa ja hakee oikeaa kohtaa likaa, kannattaa vieläkin avustaa esteen sivulla, vaikka mökillä irotaa samankorkuiselle esteelle ihan hyvin.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti