sunnuntai 24. elokuuta 2008

19.08.2008 Pablon agility


Ennen Pablon treenejä otin Rommilla taas hyppynoudon ja vinoeste noudon. Vähän paremmin pysyi kasassa ja metrinenkin sujui jotenkuten, kylläkin koski taas esteeseen.


Pablon kanssa harjoiteltiin pitkää suoraa estesarjaa ja mm-karsintakisan pientä radanpätkää. Ihan hyvät treenit muuten, mutta vähän mielialaa laski kun olimme joutuneet vaihtamaan kenttää ja meille osoitettu kenttä ei kyllä yhtään tunnu hyvältä ja esteetkin huonommat, kuin kentällä, jossa olimme aikaisemmin. Vesisateella kentälle vielä kehittyy vesilammikko ja kenttä on edellistä pienempi, eikä kivituhkakaan kovin paksua ole tälläkentällä, kiviä kerääntynyt hirveästi kentälle, vaikka talkossa puhdistettiin kivistä. Ei kovinkaan mukavaa koiralle tai itsellekkään, jos juostessa osuu tuollaiseen kiveen.


Lisäksi talviharjoittelusta on tältä talvelta luovuttava, kun oltaisiin taas menossa Keravalle ja sinne en Pabloa vie. No katsotaan, jos saamme jostain muualta harjoitusaikaa, mutta ei se nyt maailmaa kaada, vaikka jäisimme tauolle Pablon kanssa talveksi, käydään Ojangossa silloin tällöin sään niin salliessa ja käydään sitten kisoissa ihan kylmiltään.


Treenien jälkeen olin vielä kouluttajalle liikkeenohjaajana tokossa muutaman liikkeen ajan ja sen jälkeen otin Inkalla seuraamista, jääviä liikkeitä ja luoksetulon. Inkan kanssa seuraaminen sujui oikein kivasti, ainoastaan täyskäännös ei onnistu ollenkaan eli nyt lähdetään työstämään sitä uusiksi kotona.


Rommille otin vielä eteenmenoharjoituksen kolmella jalkapallolla, vein pallot etukäteen, mutta ohitimme ne kun tulimme kentälle. Ensimmäinen ja toinen pallo haettiin innokkaasti, kolmannella hieman vaikeuksia, mutta sekin saatiin sieltä tuotuoa, leikkiä loppuun jalkapallolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti