tiistai 12. elokuuta 2008

10.08.2008 Kivikossa tottista


Inkakin palasi astutusreissusta kotiin, nyt jäädään sitten odottamaan reissun tuloksia. Toivottavasti sieltä tulee pieniä ihania palleroita.


Tänään tavattiin Katin kanssa Kivikossa. Minulla mukana Rommi ja Pablo. Inka sai jäädä kotiin, en viitsinyt sitä heti raahata mukaan. Katilla oli vain Geena tänään mukana.


Otin Rommilla taas aivan samalla kaavalla harjoituksen, kun torstaina Lahdessa, mutta esteet eivät olleet toivotussa paikassa, eikä pysytynyt siirtämään oikeaan kohtaan, kun vinoesteen liikuttelu ei oikein onnistu. Kukkia/kasvillisuutta oli myös häiritsevästi, yritettiin käsin niitä karsia, mutta ei siitä paljon apua ollut. Lopulta käytin sitten esteiden kanssa noutoesineenä palloa, kun sillä sai paremmin vauhtia lyhyeltä matkalta. Päätimmekin Katin kanssa uusia tämän harjoituksen, kunhan päästään kentälle, jossa esteet ovat kuin kisassa ja on paremmin tilaa.


Noutoharjoituskin jäi vähän tyngäksi kun kentän pituus ei riittänyt harjoitukseen. Ei homma kuitenkaan ihan huonosti mennyt. Päästiin lopultakin muutaman metrin etenemiseen seuraamisessa.


Pablon kanssa sitten harjoiteltiin kontaktia, joka onnistui erinomaisesti (häiriötä ei siis liikaa). Vähän seuraamista ja kaukokäskyjä Katin toimiessa apuohjaajana. Loppuun vielä paikallaoloharjoitus Pablon ja Geenan kanssa, oltiin itse piilossa kontin takana, häiriötä olikin ihan mukavasti. Koirien takana pariskunta lapsen kanssa ja lapsen itkiessä Pablo alkoi katsoa taakseen ja lopulta kääntyi kyljelleen, joten kävin nostamassa Pablon takaisin oikeaan asentoon ja palasin piiloon, loppuajan Pablo oli hyvin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti