keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Tavoitteita ja kisasuunnitelmia

Otsikon mukaan mennään eli mitäköhän sitä tämän vuoden tavoitteeksi pistäisi, jos koirat ja minä terveenä pysymme.

Eilen alkoi kesälomien mietintä töissä ja ainakin aika varmuudella heinäkuussa ollaan Scy:n 70 -vuotias juhlallisuuksien aikaan työssä tai no siis tottelevaisuuden mestaruuskisat on ängetty perjantaille (en kylläkään tiedä mihin kellonaikaan) ja täältä Helsingistä ei töiden jälkeen millään aja minnekään Jyväskylän lähellä Laukaalle, joten ne karkelot jää välistä.

Eihän me mestaruudesta voitaisi mitenkään kisata, kun Toivo ei ole erikoisvoittajaluokassa, mutta olisihan se voinut olla ihan mukava edes olla alemmissa luokissa mukana. Rally-toko olisi sunnuntaina ja olikos ne näyttelyt lauantaina, mutta vielä en tiedä lähdetäänkö sinnekään.

Tavoitteita hiukan olen vuodelle 2016 miettinyt, mutta kaikki riippuu Toivon edistymisestä ja Inkan fyysisestä kunnosta.

INKA

  • Rally-toko / tarkoitus olisi Inkan kunnon mukaan yrittää vielä startata alokasluokassa, kun yksi hyväksytty tulos RTK1 puuttuu
TOIVO

  • Toko / 1. tulos alokasluokasta => tavoite saavutettu 12.3.2016 Porvoossa => siirto AVO, 1. tulos avoimesta tai fiiliksen mukaan TK2, jos luokka tuntuu mukavalta ja Toivo tarvitsee harjoitusta => startti VOI ?
  • BH-koe / v. 2016
  • Agility / => oppia kepit ja keinu => lainaohjaajan haku (tarvitaan osaava ja nopea ohjaaja, ei vaan ilokseen treeniä vaan tulostavoitteet ainakin 1. ja 2. luokasta)
  • Jälki / keppien ja esineiden ilmaisu, puistossa jäljen treenaamista, kokeillaan naksua (lainaohjaaja metsään ?) => tavoite v. 2017 kokeilla metsää ehkä itse
  • Rally-toko / Jos ehditään niin ehkä alokasluokan treeniä ja kisastartti, riippuu kuinka edistytään tokossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti