keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

08.03.2016 aamulla treenit

Aikaisin aamulla taas treffit Ojangossa Mariannen kanssa tokon tiimoilta.

TOIVO

Alokasluokka taas kokonaisuudessaan lisättynä merkin kierrolla. Nyt järjestys taas vähän toisenlainen ja kokeilu, että otin Toivon lennosta kehään eli ei mitään purkamista alkuun palloon ja lenkkikin oli hyvin pieni ennen haliin tuloa.

Tehtiin kahdessa erässä, mutta järjestystä en muista, muuten kuin, että seuraaminen ja hyppy oli ensimmäisiä.

Palkkana käytin Toivon uusia vinkuvia kehun atomipallolelua, joista toisen jätin kehän ulkopuolelle Toivon nähden heittämällä sen Toivon sivulle. Toinen samanlainen oli minulla mukana ja ekan satsin palkkasin lelulla, joka oli mukanani ja toisen satsin palkkasin vasta, kun tulimme kehästä ulos niin otin perusasennon ja annoin Toivolle luvan napata palkan !
  • Seuraaminen (aivan karsee vire, pakko oli keskeyttää ja lähteä kehästä pois, puski ja painoi sekä edisti, joten kävin kehän ulkopuolella namilla muistuttamassa oikeaa paikkaa ja sitten uusi yritys, joka jo onnistui vähän paremmin)
  • Hyppy (ei enää ennakoinut pahemmin, hiljaa sivulle, hyvä hyvä, edistystä)
  • kapulan pito (nyt ei inahtanut, mutta itse pito oli huonompi kuin eilen)
  • Liikkeestä maahan (hyvä)
  • Kauko-ohjaus (hyvä, ei ennakoinut pahemmin ja hiljaa sivulle)
  • Merkin kierto (viritin merkille, käskin merkille....... tuli kierron ja sivulle, mutta hieman arastelleen eli luuli tekevänsä väärin, KUN MINÄ MOKAILIN => missä kierrä, KIERRÄ => eikä missä merkki, merkki / arghhhh minä
Merkin kierto uudelleen ja nyt oli jo paremmin !

Lahjan ensimmäisen treenivuoron jälkeen Inka kävi hulluttelemassa ruudun kanssa ja sen jälkeen Toivo tuli vielä toisen kerran ja nyt treenattiin taas mitäpä muuta kuin paikallaoloa ja sen alun- ja lopun käskytyksiä. Toivo yritti kovasti kuunnella kuka ja mistä käskyt tulee, joten päädyttiin, ettei häiritä sitä pahemmin.

Lisäksi Toivo treenasi taas seuraavia liikkeitä:

RUUTU = a) kisamainen ruutu, ensin seis ja sitten maahan sekä sivulle kävely ja perusasentoon pyytäminen /  Ruudun paikkaa ja palkkaus Mariannen heittämänä ruutuun / yksi ruutuun meno Mariannen kyykkiessä linjan sivussa puolimatkassa => oltiin kyllä lelu viety Toivon kanssa yhdessä ruutuun niin oli aika helppo
NOUTO = kisamainen nouto ja kokonaisuudessaan hieno, ei ennakointia sivulla, ehkä hieman normaalia rumempi nosto, mutta ei sekään ollut paha ja hyvin eteen laukalla ja sivulle

Treenien jälkeen sitten tarpomaan taas lenkille ja voi, että Toivolla oli hauskaa. Se juoksi taas sydämmensä kyllyydestä Lahjan ja Julian kanssa sekä loppumatkasta innostui leikkimään ja painimaan Lumon kanssa. Hauska kattoa kuinka hyvin pojilla sujui leikkiminen, mutta johtunee varmaan siitä, että Toivo on pikkupojasta lähtien liikkunut Mariannen lauman jatkona.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti