keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

06.03.2016 match Showssa turistina

Toivon ja Inkan kanssa käytiin Ojangossa Match Showssa ilman, että olisimme ottaneet osaa itse näyttelyiden harjoittelemiseen.

Toivo harjoitteli keskittymistä hallissa ja myös ihan halliin siirtymisessä ainakin kolmeen otteeseen, jouduin komentamaan Toivon istumaan ja keskittymään minuun. Hallissa tilanne kokoajan menee parempaan suuntaan. Nyt pystyin jo hieman ottamaan seuraamista ja leikin kunnolla Toivon kanssa pikkuruisilla narulelu atompipalloilla, jee...... pikku kehulelut !

Vähän myös käveltiin hallissa ja hieman paremmin sekin sujui, mutta ei vielä aivan hiljaa.

Seuraavaksi oli Inkan vuoro ja tyttö oli oikein iloinen ja olisi halunut niin kovasti moikata ihmisiä ja toisia koiria. Taas vinttikoiria tietysti ja tällä kertaa saluki tyttöjä eli ihan selvästi meillä voisi olla yksi vinttikoira, kun Inka niistä niin tykkää :) !

Inkan kanssa vielä piipahdettiin rallytokon tutustumispisteessä kokeilemassa alo- ja avoluokan rataa. Itsellä hieman vaikeuksia nähdä kylttien tekstiä, kun olin unohtanut päähän kaikkien huonoimmat silämälasini. Toisekseen kyllä ne olisi pitänyt esin käydä ilman koiraa tutustumassa, en siinä tehdessä kyllä mitenkään ehtinyt niitä lukemaan.

Hannalta ja Nealta saatiin kuitenkin hyviä neuvoja mitä tulee tehdä. Hanna ohjasi kentän reunalta meitä avo -luokan kylttien kanssa ja Nea sitten kuljetti minua alo -luokan rataa pitkin ja kyllähän se Inka hyvin teki, mutta Nealta sain hyviä neuvoja koskien mihin kohtaan ennen kylttiä pysähdyn, jotta koiralle jää tarpeeksi tilaa suorittaa liikkeet. Lisäksi sain neuvoa muutamaan kohtaan, kun olisin itse kutsunut lennosta koiran seuraamaan, kuten tokossa Z:ssa, kun tässä piti pysähtyä koiran viereen ennen liikkeelle lähtöä. Lisäksi huomautus viimeisen maali kyltin ohittaminen väärältä puolen. Lisäksi otin Inkaa perusasentoon kohdissa missä ei tule ottaa, vaikka tämän kyllä tiesin, mutta siinä kylttejä tavatessa kesken suorituksen täytyi hieman ottaa aikalisää :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti