lauantai 26. maaliskuuta 2016

18.03. - 26.03.2016 treeniä urakalla

Nyt ainakin voi sanoa, että ollaan treenattu 😆 !

Viikonloppuna käväisin taas lauantaina Ojangossa agilitykisoissa koirien kanssa. Toivo ja Inka saivat upeat pannat, jotka Irene Vinha oli tehnyt. Toivo limen värisen ja Inka vaalean liilan. En mä kyllä pantoja mennyt ostaan vaan sovittaan Toivolle isompaa sadetakkia, kun vanha alkaa olla liian pieni.

Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona käytiin aamulla Mariannen kanssa treenaamassa hallilla. Tiistaina Toivo teki kisamaisen kolmessa erässä, mutta jokaisen alussa oli ruutu.

Ruudun kanssa on nyt hieman ongelmia paikan kanssa, joten otin sitten alustan käyttöön, vaikka en kovin mielellään siiven vielä olisi halunnut turvautua. Siitä kuitenkin näyttää nyt olevan hyötyä niin tehdään nyt näin. Ollaan yleisesti hiottu avo luokan liikkeitä ja niissä on hieman  näkyvillä se, että viimeisiä paloja on tehty liian vähän. Toivo tekee oikein, mutta epävarmuus näkyy. Koirakkoja oli kolme meidän lisäksi.

Jäävissä ja niissä pysyminen tarvii vielä aikapaljon toistoja !

Keskiviikkona illalla käytiin Katin kanssa Jessicalla Sipoossa. Toivon kanssa läpikäytiin jääviä ja ruutua. Ruudussa Jessica ja Kati  olivat ruudun lähellä menomatkalla ja se sai Toivon vähän epävarmaksi ja Jessica ei antanut liikaa helpottaa vaan Toivo joutui yrittämään häiriöstä huolimatta ja onnistuihan se sitte lopulta. Ongelmaa ei ollut, kun olivat ruudun tasolla, mutta heti, kun siirtyivät ruudun menomatkalle !

Torstai aamu menikin eläinlääkärissä Toivon kanssa. Vähän ongelmia korvan kanssa, mutta mitään ei löytynyt tai no ulkokorvassa pieni naarmu, joka kyllä ihmetyttää, että jos aiheuttaa oiretta. Illalla taas hallilla ja pää osin treenasin taas ruudun paikkaa alustalla ja jäävien paikalla pysymistä sekä merkkiä. Kenttiä meillä oli kaksi, joten vähän normia isommat tilat.

Inkakin on treenannut joka päivä vähän tokoa ja rallyä sekä lenkkeillyt pitkät lenkit meidän mukana koko viikon.

Perjantainakin aamusella käytiin hallilla ja Marianne tuli mukaan avustamaan, vaikka olikin itse käynyt Lahjan kanssa jo  aiksisemmin. Tehtiin merkin kiertoa kahdella merkillä, sitten ruutua alustalle. Liikkuroitu ruutu ja merkin kierto sekä jäähiä käskytyksellä. Aika lyhyet treenit, mutta kivat.

Lauantaina olinkin  tokon MM-karsintakisoissa töissä. Marianne sijoittui hienosti 8. sijalle 1. tuloksella Lahjan kanssa, vaikka ruudussa kömmähdys kävikin. Voi, että mä jännitin, aivan hitokseen enemmän kuin omia kisoja 😅 !

Tämä oli jo toinen hieno sijoitus karsinnoissa, kun Seinäjoella sijoitus oli toinen ja täytyy sanoa, että onhan se kiva nähdä siellä muitakin rotuja kuin bordercollieita, vaikka niistä pidänkin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti