perjantai 27. maaliskuuta 2015

23.3. - 26.3.2015 treeniä

23.03.2015 LEPOA

Maanantaina illalla okisi ollut Ahkerat 1 kurssi, mutta päädyin vielä jäämään kotiin, kun sairasloma oli päällä ja kaipasin lepoa. Harmittaa toki, mutta toisaalta olisi ollut kisamainen treeni ja Toivolla vähän treenattavaa kesken.

24.03.2015 JESSICALLA SIPOOSSA KOULUTUS

Tiistaina oli Jessican koulutus, mutta Maria oli kipeänä. Sain kuitenkin Railan Whimsy bortsun kanssa seuraksi niin  Maria sai rauhassa potea.

Toivo oli ekana ja tehtiin ensin merkin kiertoa uudella keltaisella 40 cm merkillä, tähän asti ollaan päästy kokeileen vaan punaista 40 cm merkillä. Vähän Toivolla oli ongelmia, mutta se selittyi mun virittelyllä ja käskyillä. Jostain puikahti merkin virittelyt ja käskyt. Tajusin sen just samalla itse myös, kun Jessica sitä alkoi ihmetteleen. Siitäkin huolimatta aika kivasti meni. Tiukempaa kaarretta saatiin, kun Jessica vingutti palloa juuri kierron jälkeen.

Sen jälkeen ohjattu palloilla. Seuraaminen merkille, vähän yritti kyttää palloa. Hyvin seisahtuu merkille ja suunnat ok. Pallot merkiktä noin 7-8 m sivuun ja ylös ehkä saman verran. Kokeiltiin sitten vielä noutoa kapulalla ohjatussa vasemmalle. Poju ei voinut nostaa..... omituinen kapula. Tein meidän perustreenit kapulalla. Nosto maasta ja heiton nosto maasta, kun itse olen maassa polvillaan. Sen jälkeen uusi yritys ja se oli todella hyvä. Luovutusta toki en ottanut, pelkästään lennosta vaihto leluun.

Loppuun vielä hieman kontaktin pitoa, ensin häiriöttä, sitten pienemmällä häiriöllä ja loppuun vielä sama lelu häiriönä, kun mulla palkkana. Vähän alkuun huomautin samalla tavalla kuin Christan koulutuksessa. Sitten tehtiin namiseuruuta ja palkka takaa, keltaisen merkin kohdalla vähän yritti sitä kytätä. Loppuun vielä luoksetulo käskytettynä. Laitoin kädet selän taakse tarkoituksella ja eteen tuli hyvin !

Toivo autoon ja seuraa Railan treenejä !

25.03.2015 keskiviikko

Taas jäi tottistreenit väliin, en halunnut lähteä vielä ulos seisoskeleen pidemmäksi aikaa, kun juuri alkaa tervehtyä.

26.3.2015 TUNNARI TREENIÄ JA OMALLA KENTÄLLÄ

Olen nyt muuta an kerran käynyt, kun kenttä on sulanut jäästä ja lumesta.

Viilattu seuraamista ja sivulletuloa namilla. Tehty tolpan kierron kautta sivulle ja eteentulon erottelua.

Jääviä ja jäävissä pysymistä. Välillä vähän z:n muodostelmaa ilman merkkejä.

Luoksetuloa vaihdellen käsien paikkaa ja pelkkää paikallaan pysymistä odottamassa luoksetuloa, jota en välttämättä tee . Sivulta suoraa alasmenoa jne. !

Metsässä ollaan treenattu tunnaria nyt muutamia kertoja. 3 - 5 toistoa kerralla. Inkakin on saanut tehdä, mutta pirskatti se on malttamattomampi kuin Toivo. Jos vaikeutan ja laitan kapulan toisten päälle niin ei malta keskuttyä. No  olen sitten helpottanut. Ei ole nii  vakavaa.

Toivolle teen aina ensin oman noston toisesta suunnasta ja sitten vasta piilottelen keon ympärille. Ensiviikolla alan sitten levittää kekoa ja oman sinne ensin ehkä hieman piilotettuna ja sitten ihan joukkoon. Jätän kapulat metsään, mutta peitän ne. Nyt vaan keko on pienentynyt, kun Inka kövi napsimssa muutaman pois. Täytyy viedä uusia sinne lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti