sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

18.03.2015 Talin tottiskoulutus

Inka ja Toivo autoon sekä treeneihin Taliin. Inka raukka joutui lähteä mukaan, puin Bot-verkkoloimen sille päälle ja pariin otteeseen jaloiteltiin. Pidin Toivon auton boxin etuosassa ja Inka sai häkin kokonaan itselleen niin saa oikaistua sekänsä kunnolla.

Toivo treenasi ensimmäisenä ja katsottii  seuraamista, kontaktin putoamista ja edistämistä.

No eipä tietty pudonnut kontakti ja seuraaminenkin oli siistiä, ei painanut ja edistämiseen muutaman alun puuttumisen jälkeen ja takaa palkkauksen jälkeen ei ollut moitittavaa. Ongelmat tulee lähinnä lelun kyttäämisestä, eli patukan lenkki on jäätävä selän puolelle tai takataskuun ja ensin vapautus merkkisignaalilla oikeasta paikasta ja sitten lelun haku esille.

Tämän jälkeen jääviä, jotka oli oikein hyviä, jopa istuminen !

Sitten murheenkryyni eteentulo, joka välillä on niin hieno ilman apuja ja välillä sitten menee ihan päin kuusta ilman apuja. Ei auta kuin jatkaa ja olla tarkempi sen kanssa !

Myös sellainen huomio tuli, että liian usein teen vain istumasta luoksetulon. Loppuun vielä perusvauhtiluoksetulo ja läpi jalkojen välistä.

Ennen kotiin lähtöä kävin vielä ottamassa vinoestettä ja matalaa hyppyä. Yhdessä juosten menee hyvin vinoesteen, mutta tarttis apparia tähän, jotta voisin jäädä toiselle puolen itse !

Patukka kyllä kelpas palkaksi, mutta haluaa kantaa sitä lenkistä, eikä itse patukasta, joten hyppy tai kiipeäminen patukka suussa mahdotonta. Aika turhauttavaa ja kapulaa en haluaisi käyttää, täytyy kokeilla palloa toisella kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti