sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

16.03.2015 Ahkerat 1 -kurssi

Maanantain treenit oli oikein kivat, vaikka meinasin jättää väliin. Työpäivä oli ollut niin stressaava ja tuonut huonon tuulen mukanaan, että mietin kannattaako lähteä.

Otin Inkan mukaan ja se sai olla Toivon kevythäkissä treenien ajan. Toivon jälkeen Inka pääsi vähän tekemään merkin kiertoa, seuraamista, kauko-ohjausta läheltä ja luoksetulon läpijuoksun. Sillä oli tosi kivaa taas !

Muuten Inkan kunto ei kovin parempi ole valitettavasti, mutta kun se pääsee tekemään, jotain se on onnessaan. Aina vaan kuitenkin mietityttää miten se kostautuu.

Treenattiin paikkiksia ja ihan uutta Evl paikkista kanssa ja näppärästi toimi sekin. Kaikesta huolimatta, vaikka on rauhoittunut ja ei vingu enää niin työtä on saada se keskittymään sivulta alasmenoon. Nyt ollaan enemikseen tehty uudella tyylillä erikseen. Ylös tulee ihan hyvin !

Tehtiin taas kolmen ryhmissä ja nyt oli siirtymien harjoittelua ja noudon harjoittelua. Jenni on aika taitava tekemään näitä ryhmätreenejä. Oltiin kolme koiraa rinnakkain ja vuoron perään heitettiin kapulaa ja koirat haki vuorollaan, paitsi Toivo, joka ei hae tällä hetkellä lentävää kapulaa. Jenni myös heitti sivusta kapulan Toivon ohi. Toivo ei kertaakaan varastanut, ihme ja kumma, vaikka vapaana oli. Kerran kylläkin ampas melkein naapuriohjaajan heiluttamaan leluun ja siihen pääsin puuttumaan. Eipä enää lähtenyt.

Toivon kanssa tehtiin muutama viedyn kapulan nosto ja pari nostoa meidän välistä.

Siirtymiä treenattiin niin, että vaihdettiin paikkaa nouto rivissä ja samoin paikallaolorivissä. Siinä Jenni taisi käydä vähän häiriköimässä, tippui kapulaa ja sen semmoista tavaraa js tosiaan vielä toisesta suunnasta uuusi paikallaolo ihan evl tyyliin uusin säännöin, ensin istuminen, sitten maahan käskytykset ja siitä luoksetulo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti