lauantai 30. maaliskuuta 2013

30.03.2013 tokokisa Vuokkosilla

Aamulla itse kisaamassa ja iltapäivällä liikkeenohjaajana voittajassa ja alokasluokassa. Vähän liian rankka ohjelma näin jälkikäteen ajatellen. Väsymys oli jo voittajan jälkeen aikamoinen ja jalat muussia illan päätteeksi.

Omaan kisasuoritukseen ei voi olla kovin tyytyväinen, kun tulos oli noin huono ja viimeinen liike meni aivan penkinalle. Inkalla on kaksi edellistä kisaa olleet seuraamisen osalta loistavia ja nyt kaikkea muuta. Alku oli lupaavaa, mutta sitten homma alkoi menemään päin kuusta.

Ekasta osasta on video, mutta paikallaoloista ja toisesta osuudesta ei valitettavasti ole, harmittaa aikalailla. Laitan sen myöhemmin, kunhan muistan ensin Yahoon salasanan ja käyttäjätunnuksen :( !

INKA

EVL 30.03.2013, tuomari: Riikka Pulliainen, 3. tulos 197,5 pistettä

    1. PAIKALLA ISTUMINEN / 10
    2. PAIKALLA MAKUU / 9 (hieman levoton)
    3. OHJATTU NOUTO / 10
    4. KAUKO-OHJAUS / 0 (I-S-I-M-S-M), Inka otti väärän asennon ja ei korjannut ajoissa
    5. LUOKSETULO / 7 (valui + ääni, pari pientä piippiä)
    6. TUNNARI / 8 (hidas palautus + piipahti lähdössä)
    7. HYPPYNOUTO / 8,5 (hidas), enpä ole noin ponnetonta Inkalta nähnyt
    8. Z:TA / 9 (eka törppö kiinni aidasta, vaikea lähteä, istumiseen painonsiirto jalalla -1)
    9. RUUTU / 0 (merkille hyvin, ruutuun haukahdus, puolimatkassa "valo"ruutu, jonne Inka suunnisti ja samoin moni muukin koirakko, liikaa käskyjä ruutuun ja alas ruudun toisen reunan päälle, no päästiin suorittaan loppuosa, josta yritin palkata kehuilla, joita Inka ei vastaanottanut kunnolla, olisi lähtenyt jo pois kehästä)
    10. SEURAAMINEN 5 ( alkoi juoksulla, joka huonoa, hitaassa paransi, mutta sitten levisi taas, lisäkäskyjä minulta ja Inkalta haahuilua. Oliko väsynyt ? Vaistosiko virheen ruudussa ?

      Vähän videota katsellessa arveluttaa hieman tuo takapään laukka-askel, vähän vielä näyttäisi, ettei ihan takapään työntö ole kunnossa.

      No seuraavaksi laitetaan luoksetulon käskytys vaihtoon eli suullisen tilalle käsimerkki ja vahvistetaan niitä kaukoja. Ruutu harmittaa, kun Inkan ruutu on ollut aika kiva ja innokas. Olishan tuo ääni pudottanut pisteitä ja oli jo nolla kaukoista alla, mutta seuraaminen olisi voinut olla tällöin parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti