tiistai 12. maaliskuuta 2013

11.03.2013 SM-joukkueen treenit

Maanantaina meitä oli vain kolme treenailemassa SM-joukkueen treeneissä. Kaksi avoimen luokan koiraa ja sitten Inka. Tulin hiukan aikaisemmin paikalle ja ehdittiin Inkan kanssa hiukan ottamaan keppejä ja hyppyjä sekä putkea ennenkuin tokotreenit alkoivat. Ehdin myös sitten tyhjentää kentän ennen muiden tuloa ja tekemään Inkalle vähän treeniä, kun muut oli vähän myöhässä.

Treenattiin kaikki samaan aikaan, mutta toimin välillä Sony:lle ja Maaritille liikkurina noudossa ja Hanna-Marialle ja Ninnille taas vuorostaan liikkuroin kaukoja. Inkan kanssa ei tehty liikkuroituna mitään, mutta lähinnä käytin vieraita koiria häiriönä ja sekin on ihan tarpeellista Inkalle. Varsinkin Sony kiinnosti Inkaa hurjasti.

INKA

  • LUOKSETULON maahanmenoa, putken kautta / otin lähelle ja siitä maahan => ihan kivoja
  • LUOKSETULO SUORALLA,  seisomasta maahan => suhteellisen ok, mutta sitten seuraava maasta - seisomaan - maahan olikin sitten tosi huono, seisomiseen reagoi hitaasti eikä muutenkaan ollut mielestäni hyvä
  • JÄÄVIÄ / peiliä kohden kaikkia vaihtoehtoja
  • RUUTU / Heikki ruutu, 2 näyttöä, voi ruutu lelulle, evl ruutu lelulle
  • NOUTO kierron kautta ja suoraan sivulle / kapulalla ja tunnarilla, kapulaan nosto, tunnari suoraan suuhun ja kiertään => liki käskyllä hyvin, jos en anna käskyä niin himmaa vauhtia edessä (väsymistäkin näkyvillä)
  • SEURAAMISTA / käännösten jälkeen pysähdyksiä, pohkeenväistöä yms.
  • KAUKO-OHJAUS / Inkan käänsin niin, että Inkan takana oli Sony hyppyesteellä ja Inkan jalat valkoisella viivalla, jotta näin liikkuuko, välimatkaa ensin ei paljoa ollenkaan, sitten noin viisi metriä ja siitä seurailin Inkan asentoa ja sitä ettei jalat liiku takana, namit kummallakin sivulla => yllättäen Inka piti aika hyvin takajalkoja paikallaan :)
  • JÄÄVIÄ istu, maahan / ei tahdo mennä maahan => istuu / ei tuntunut kuulevan, haukku peitti alleen mun äänen, joten jouduin hieman karjumaan maahan -käskyä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti