lauantai 15. toukokuuta 2010

14.05.2010 Treenit Viikissä


Pk-ryhmän kokoontuminen Viikin nurmella. Itse treeneihin osallistuin Inkan kanssa ja aloitimme ilmoittautumisella yhdessä Samun ja Jemman kanssa Marjaanan toimiessa tuomarina. Sen jälkeen menimme Inkan kanssa paikallaoloon. Yllättävän rauhallinen paikallaolo, vaikka Jemma otti noutoja ja luoksetuloja.


Inkan kanssa otin hieman seuraamista, liikkeestä istumisen ja liikkeestä maahanmenon, josta sitten suoraan luoksetuloon, jossa annoin voimakkaat avut eteentuloon. Loppuun vielä henkilöryhmä, jossa jouduin muutaman kerran huomauttamaan kontaktin tippumisesta ja liiasta kiinnostuksesta henkilöryhmän ihmisiin. Palkkana istumista lukuunottamatta patukka ja leikki ihan hyvin ja hieman vastustikin.


Kun olimme saaneet treenit loppuun, otin vielä Rommin treenaamaan tokoa, johon Kati lupasi jäädä vielä appariksi ja lopulta olimme kaikki vielä Rommin treeninkin ajan.



  • Luoksetulo / Rommi otti luoksetulon ihan kisamaisesti, hieman vauhtia olisi voinut olla enemmän, mutta ei moitittavaa pysähdyksissä. Viimeiseen maasta eteentulon hieman kannustin. Seurautin Rommin ruudun aloituskohtaan ja sitten normaalit rutiinit ja lähetys.

  • Ruutu / lähti hyvällä vauhdilla suoraan, mutta sitten juuri ennen ruutua lähti sivuun, sen jälkeen haahuilua, kävi ruudussa, mutta ei oikeaan kohtaan. Käskytin ja odotin kunnes meni ruutuun ja sen jälkeen otin eri suunnista näyttöruutua tai lähetystä tyhjään ruutuun välttäen suoraa hajuvanaa ruutuun. Palkkana tälläkertaa nami !

  • Vauhtinouto / kapulaa heitettiin eteenpäin / menovauhti ok, mutta takaisintuloon tarvitaan voimakkaat ärsykkeet / jalkapallo palkkana

  • Metallinouto leikki / pannasta kiinni ja pikkuinen hetsaus ja lähetys

  • Tunnari / Kati toimi liikkurina / noin 20 kapulaa / Rommi hiljaa valmistelevan osuuden, jee / teki hyvin töitä, mutta pyöri oman päällä (peppu), nosti väärää hieman, mutta toi oman


***************


Päivällä otin myös Inkalle tunnarin metsässä, hyvin on älynnyt idean. Haki myös oman muiden keskeltä, vaikka ei ollut piilotettu. Erittäin tomerana, ei koske muita ja tarkkaan haistelee. Oikein hyvä tyttönen !


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti