torstai 13. toukokuuta 2010

13.05.2010 kotipiha treeniä


Keskiviikkona tulikin istuttua vaan pihalla lukemassa ja hiukan haravoin. Muuten en koiria sitten ollenkaan treenannut pahemmin, vaan käytiin pidemmällä päivälenkillä. Helatorstaille mulla oli suunnitelmia, jäljestystä aamulla ja Viilariin ottamaan tottista Inkalle ja Rommille eteenmenoa sekä vielä nurmikentälle ottamaan ruutua ja tunnaria Rommille.


En sitten tehnyt oikein mitään noista. Aamulla käytiin lenkillä ja vein metsään Inkalle tunnaripinon, otimme sitten sitä muutaman kerran. Alkuun Inka ihan pihalla, mutta yhtä-äkkiä se äkkäs, kunhan itse vähän mietin treenin paremmin, alkuun meinaan piiloitin Inkan nähden sen kapulan pinon sivulle, mutta Inka nosti mulle lähes kaikkia vääriä. Olin lähes epätoivoinen, ennenkuin tajusin piilottaa toiseen ilmansuntaan sen kapulan ja käskin etsimään sen sammaleen tai lehtien alta. Sen jälkeen piilotin sen pinon lähelle, hokien, että täällä oma...... ja sen jälkeen lähettelin Inkaa, joka pääsi juonesta kiinni. Siirtelin kapulaa paikasta toiseen ja sieltähän ne löytyi, ei mitenkään enää kiinnittänyt kasaan huomiota, saattoi haistella, mutta ei koskenut. Ymmärsi hajujutun !


Kun palattiin kotiin niin vähän myöhemmin piilotin meidän aidan sivulle pihan ulkopuolelle kui svaan heinikkoon toisen pinon ja toistettiin Inkan kanssa se sama juttu eli "oma, missä oma".


Rommin kanssa vuorostaan treenasin etupihan asfaltilla ruutua, kun naapureiden autot oli poissa rakensin ruudun, johon sitten lähetin Rommia erisuunnista, palkkasin heittämällä pallon Rommille ja menin leikkimään ruutuun. Tehtiin aika monta toistoa. Myös kaukokäskyjä tehtiin useaan otteeseen ensin portailla ja sitten asfaltilla niin, että sijoitin Rommin ylämäkeen. Seisomisesta istumaan meno on parantunut, mutta seisomisesta maahan tarvittiin lautaa taas avuksi.


Lopuksi sitten vielä seuraamista, lähinnä hidasta kävelyä ja puuttumista kontaktin putoamiseen älähtämällä "ä-ä-ä-ähhhh" / yllättävän hyvin piti kontaktia ja oikean paikan.


********


Loppupäivä tuli vietettyä takapihalla, ensin naapurista Nina tuli pihalle istumaan ja sen jäkeen Sipe ja Tage tulivat kanssa katsomaan mihin kuntoon olen asunnon saanut laitettua. Istuttiin sitten pihalla loppupäivä ja oikein mukavaa olikin, oikeastaan ihan hyvä, että ei sen kummempaa tehtykkään, sain levättyä, eikä tullut syöksyttyä paikasta toiseen. Vielä iltalenkki ja sitten saunaan !


Iltalenkillä käytiin vielä metsäkätköllä Inkan kanssa ja hyvin nousi oma tunnarikapula eripuolelta kekoa. Oma siis piilotettuna lehtien tai sammaleen alle, ei minkäänlaista yritystäkään ottaa pinosta. Kotiin tultua laitoin Pablon ja Inkan sisälle ja Rommin kanssa tehtiin tunnari kahteen kertaan. Kummallakin kerralla 21 kapulaa + se oma kapula. Ensimmäinen suoritus oli erittäin varma ja hyvä, toinen suoritus sitten ei yhtä hyvin, vaihdoin omaa kapulaa ja Rommilla kesti kauan ennenkuin löysi sen oman, kävi kapulat useaan otteeseen läpi, mutta ei poiminut suuhun väärää, ei edes yrittänyt napsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti