keskiviikko 30. joulukuuta 2009

29.12.2008 saamarin ilotulitteet


Voi hitto, nyt ne paukuttaa noita ilotulitteita ihan tosissaan. Töiden jälkeen onnistuin pääsemään oikeen kunnon räiskinnän ja ilotulitteiden aikaan liikkeelle, vaikka niiden ampuminen on vielä kiellettyä. Viime vuonna eivät sentään näin pahasti paukutelleet, saas nähdä kuinka kauan tämä jatkuu uudenvuoden jälkeenkin, ei yhtään hyvä asia. Inka oli ihan maansa myynnyt, iltalenkille ei olisi edes lähtenyt ollenkaan. Yllättävän voimakkaasti reagoi, harmin paikka !


Pablolta olisin odottanut tuota, mutta Pablo hieman vaan kuulostelee alkuun ja sitten liikkuu ihan reippaasti Rommin rinnalla, vaikka paukkuukin ja rätisee. Eilen illalla oli ihan samajuttu ja silloinkin alkuun vaan kuunteli ja sen jälkeen jatkoi reippaasti haisteluitaan, kuulemma oli samaan tapaan reagoinut jo lauantai-iltanakin eli räiskivät jo silloinkin. Mä en kestä !


Rommi ei reagoi mitenkään, mutta eihän tuossa tarvita kun raketti ilmaan ihan nenän edestä tai osuvat vielä koiraan. Kyllä noiden lasten vanhemmat ovat piittaamattomia !


Töissä jaksoin olla kokopäivän, eikä edes ottanut tiukoille, mutta illalla taas nousi lämpö ja tutisin muutaman tunnin aivan jäässä. On tämä vaan pirullinen tauti kun ei hellitä sitten ollenkaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti