tiistai 1. joulukuuta 2009

01.12.2009 agilityä Ojangossa


Töiden jälkeen nähtiin Johannan kanssa Ojangossa. Ennen Johannan tuloa treenasin Inkan kanssa hypyltä keinulle menoa. Oikealta ohjatessa sujuu ihan kivasti, mutta vasemmalta vielä hieman epävarmaa. Otin myös kepeille sisäänmenoja niin, että jätin pallon ensimmäiseen väliin. Ohjasin myös kokonaisuudessaan kepit pallolla, ihan kivasti meni, lelulla paljon nopeammin kuin namilla.


Otin myös hyppy puomi sarjaa, kovin varovainen Inka oli alkuun, mutta sitten jätin puomin alastulon eteen alustalle namin ja sitten mentiin jo ihan lujaa. Johanna tulikin sitten auttamaan mua keinun kanssa eli hieman auttoi keinun ylösmenolla  ja Inka oli jo reippaampi, lopulta annoin jo mennä sitten ilman remmiä. Toiselta puolelta ohjaaminen remmissä olikin se kaikkein hankalin ja siinä olin minä aivan tiellä ja toisekseen Inka yritti pysytellä mun vasemmalla puolen, tokokoira näköjään !


Rommikin pääsi vähän säheltämään, otin lähestulkoon samoja kuin mitä tein Inkan kanssa. Rommi vaan on niin kovin malttamaton ja tekee tällähetkellä omia ratkaisujaan ja ei kuuntele. Kepeillä menee aika itseäisesti ja vauhtikin ihan kiva, mutta ogelma on lähinnä tuo ensimmäisen keppivälin sisäänmeno. No poika näytti olevan kovin tyytyväinen itseensä.


Pablo oli alkuun hyvässä vireessä, vaikka oli kuunnellut keinun pauketta jo tovin (Inka ja Rommi paukutteli). Hyppy, rengas ja siitä viistoon kepeille, käytin namialustaa ekassa välissä muutamaan otteeseen ja sen jälkeen hakikin sen keppivälin itsenäisesti renkaan jälkeen. Myöskin otin kepeille ekaan väliin kiertäen !


Harjoittelin myös pakkovalssia ja yritin pysytellä tarpeeksi pitkään paikallaan. Myöskin muutamaan kertaan tein jaakotuksen ja siinä ei ollut mitään ongelmaa nyt kun itse tiedän miten se tehdään ja mihin aikaan. Ei tullut mitään liinat kiinni esteen edessä tapahtumia, kuten aikaisemmin. Otin myös kahdella eri puomilla puomin alastuloa, huomasin myös nyt mikä on vikana ylösnousulla, syy miksi Pablo on sieltä kerran kisassa tippunut ja miksi viimeksikin liikkui kuin liukkailla jäillä. Lopun aikaa sitten käveltiin rauhassa puomia ja sitä ylösnousun loppukohtaa maltillisesti. Tuohon täytyy hakea ehkä hieman apua kokeneemmilta !


Johannaa hiukan autoin Inton kanssa, jätkä on 8 kk:n ikäinen pikkuinen cotton poika. Aika nätti, mutta ihan kuin pikkuinen lelukoira. Pitelin Intoa kiinni kun Johanna kutsui Intoa esteen yli, muutama toisto ja se oli sitten siinä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti