maanantai 10. elokuuta 2009

31.10.2009 Viilarissa tottista


Pian kanssa tavattiin Viilarissa perjantaina aamupäivällä. Alkuun taas ammuimme ensin Inkalle ja sen jälkeen Sulolle. Inkan kanssa kävelin ja Pia ampui useamman kerran. Vähän Inka taas kuulosteli, mutta käskin sen liikkumaan eteenpäin.


Itse treeneissä Inkalla yhä ongelmaa tuon seuraamisen kontaktin kanssa, ei yhtään mieltä ylentävää ja teki mieli heittää hanskat tiskiin, ei tästä kyllä mitään tule, kun Inka tuntuu ihan vieraalta koiralta. Onneksi Pia piti minut kuosissa ja saatiin jotain aikaiseksikin.


Rommin kanssa tuli vaan yllättäviä ongelmia kaukokäskyjen kanssa. Tosi kivaa kun kisa on huomenna ja koira epäröi todella paljon. Pälyilee Piaa ja tekee ihan kaikkea muuta kuin normaalisti eli vajoaa maahan, ei mene maahan tai nousee puolittain tai ei nouse ollenkaan, jippiaaiijeee !


*******


Illalla otin vielä omalla pihalla istumaan nousua ja vieläkin epävarmuutta. Sen verran olin hermona, että vielä klo 11:00 aikaan illalla hiivin etupihalle pimeessä ottamaan kaukokäskyn ensimmäisen ylösnousun pariin otteeseen vain yövaatteissa, tosi fiksuu, mutta nyt jo lopulta näytti ihan kunnolliselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti