maanantai 10. elokuuta 2009

10.08.2009 Viilarissa tottista


Aamulenkin jälkeen, pakkasin Inkan ja Pablon autoon ja ajoin Viilariin. Rommi sai jäädä kotiin, koska en halunut sitä autoon edes mukaan, käydään sen kanssa sitten erikseen pissalenkillä.


Aloitin Inkan kanssa ja tarkoituksena nyt hiukan nostaa viettiä patukalla.


Inka



  • Seuraaminen / alkuun pelkkä palkkaus kontaktista sivulla

  • Jääviä liikkeitä suoralla / liikkeellelähtö lennosta, pallo pyörimällä takataskuun oikealle / naksulla vahvistus oikeasta asennosta

  • Luoksetulo / pallolla eteen, istu käsky edessä


Pablo



  • Nouto / ensimmäisellä varasti, toisella ihan ok, mutta nyt ei leikkinyt patukalla, joten jouduin kaivamaan namia

  • Metallinouto / hukkasi ekalla kapulan, löysi sen ja toi ihan iloisesti / otin vielä toiston, jolloin löysi kapulan heti

  • Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo / ensimmäinen ihan ok, toisella jäi istumaan, täh...... / muutama maahanmeno pelkästään tuon perään

  • Liikkeestä istuminen / ei väärää asentoa

  • Hyppynouto / tässä vaiheessa alkoi puhti jo vähentyä ja hyppäsi sekä nouto hiukan laiskasti


Inka uudelleen:



  • Nouto / vapautus

  • Nouto / palkkaus luovutuksesta leuan alta

  • Hyppy avo / Palkkaus istumisesta heittämällä lihapulla taakse ja sen jälkeen kutsu sivulle

  • Paikallaolo BH-koe / alkuun ihan normaalisti selkä koiraan päin ja muutaman kerran palkkaus / sen jälkeen tein itse kaaviota, ekan kierroksen kesti, mutta toisella nousi istumaan kun marssin sen taakse, palasin Inkan sivulle ja sanoin "höh, sivulle ja maahan" ja palasin tekemään uudelleen. Heti kun sain seuraamiskaavion tehtyä tulin palkkaamaan ja vapautin

  • Seuraamista / käytännössä vaihdoin vain paikallaolon paikkaa ja samalla seurautin sixsakkia voimakkaalla temmolla käsiä heilutellen

  • Paikallaolo avo (toko) / piilossa suojelupiilon takana


*********


Treenien jälkeen ajoin kotiin ja vein nämä kaksi sisälle ja otin Rommin ulos. Käytiin lenkillä lähimetsässä ja samalla otin muutaman maahanmenon ja seisomaan jäämisen sekä yhden maahanmenon niin, että Rommi oli minun edellä eli tavallaan eteenmenon maahanmenon.


Lyhyen lenkin jälkeen käveltiin ohi Viilarin kentän ja otin siellä Rommille avoimenluokan tokon paikallaolon. Piilouduin ensin piiloon, joka oli reippaasti sivummalla ja kävin välipalkkaamassa, jonka jälkeen menin lähempään piiloon.


Kotimatkan Rommi sai sitten olla ihan vaan ilman mitään temppuja :-), paitsi kentältä johtavan tien se käytännössä seurasi kontaktissa sivullani aivan upeasti oikealla paikalla (miksi se ei onnistu kisassa samalla tavalla) !


**********


Iltasella piipahdettiin agilitytreeneissä Rommin kanssa, koska Inkan jalan kynsi ei ole vielä tarpeeksi kunnossa, jotta voisin osallistua treeneihin. Muutenkin tämä on ihan kivaa vaihtelua Rommille.


Alkuun harjoittelimme keinua niin, että ennen keinua oli kaksi hyppyä ja keinun jälkeen yksi hyppy. Otimme harjoituksen kummaltakin puolelta kerran ja tälläkertaa sain pidettyä Rommin hallinnassa, jotta ei tullut lentokeinua.


Keinun jälkeen testattiin suoria keppejä ja taas kummaltakin puolelta. No eihän se Rommi vielä osaa hakea keppien sisäänmenoa, mutta ohjauksella helpommalta puolelta sujui ihan kivasti. Toiselta puolelta sitten jouduin peruuttamaan ja ohjaamaan kädellä. Minä siinä taisin sählöillä aikalailla.


Loppuaika tehtiin pientä radanpätkää, joka menikin ihan kivasti. Pussiinkin sain Rommin ja menemään läpi kun kannustin todella voimakkaasti. Oli aikalailla epäröinyt siinä pussilla, mutta hienoa, että sain rohkaistua.


Radan ensimmäinen este oli rengas ja sen Rommi suoritti hyvin. Oikein sujuvaa rataa, vaikka muutamassa kohtaa hieman menikin pieleen. Oikein kivat treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti