maanantai 10. elokuuta 2009

06.08 - 08.08.2009 mökillä


Nyt lähdimme sitten vuorostaan Riston ja poikien kanssa mökille. Nyt auto oli vielä entistäänkin enemmän täynnä, kun pojilla oli kahden viikon lomakamppeet virveleineen ja kitaroineen mukana. Vähän tiukkaa teki, kun koirat vie takaakontin koko tilan.


Tälläkertaa jäi treenaaminen todella niukille, kun oli niin lämmintä. Rommin nouto koko kamalaa takapakkia, kun Rommi ei sitten enää voinut edes nostaa kapulaa. Lopulta selvisi, että ilmeisesti saattoi johtua siitä, että Nolo murisi sille kuistilta. En edes tiennyt sen olevan ulkona.


Yritin sitten samaa toiseen suuntaan, mutta nyt sitten ravasi kapulalle ja kääntyi peräti takaisinpäin ja ei suotunut edes menee kapulalle. Jepulis jee, kakkaahan siinä matkalla. Seuraavana aamuna kävin sitten tiellä heittelemässä kapulaa ja sain sen tuomaan. Myös tein muutamia nostoja niin, että itse olin kyykyssä lähellä kapulaa ja tuijotin kapulaa. Lopulta kun Rommi nosti niin palkitsin ja kehuin.


********


07.08.2009 keppijälki


Tein lähimetsään tutulle alueelle, mukavaan maastoon keppijäljen 10 kepillä. Kulmia oli kaksi, mutta ne olivat tutuissa kohdissa. Janaa helpotin myös niin, että se sijaitsi polulla.



  • jana noin 20 metriä, jälki vasemmalle / ylitti jäljen, mutta en päästänyt ja sitten otti jäljen oikeaan suuntaan, joten tiesi tarkalleen missä se oli, mutta ei alkuun ottanut sitä

  • Ensimmäisessä kulmassa taas pyöri ja pyöri, lopulta komensin "jälki" ja silloin taas löytyi suunta yllättävän hyvin, joten tiesi kyllä mihin oltiin menossa

  • Kepit kyllä nousi, mutta mitään suurta riemua ei ollut näkyvillä, häntä ei vipannut normaaliin tapaan

  • Aurinkoinen sää, helle


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti