maanantai 10. elokuuta 2009

04.08.2009 tokoa Ojangossa


Päivällä käytiin Pabon ja Rommin kanssa lenkillä, kun Sipe tuli töiden jälkeen meille lenkkiseuraksi. Inka valitettavasti joutui jäämään kotiin tuon jalan vuoksi.


Illalla näin sitten Ojangossa Marian ja hänen koiransa Jackien sekä pikkuisen Vicky pennun. Itse treenasin kaikkien kolmen kanssa ja Maria kahden. Täytyy sanoa, että kyllä ne pennut sitten on niin ihania oli rotu sitten mikä tahansa (Vicky ja Jackie ovat Airiksia) !


Rommin kanssa otin luoksetuloa läpijuoksuna, avoimenluokan hyppyä ja kaukkareita liikkeenohjaajan kanssa. Myös hiukan seuraamista palloa hyväksi käyttäen. Myöskin noutoa, joista ensimmäinen oli kelvollinen, mutta sitten meni todella huonoksi eli palautti ravilla.


Inkan kanssa tuo namilla toimiminen on niin vietitöntä ja kontakti rakoilee taas. Kaukokäskyt tekee ihan kivasti Marian toimiessa liikkeenohjaajana. Muuten en sitten oikein muista mitä tein Inkan kanssa.


Viimeisenä omista koiristani oli sitten meidän punapää. Pablo oli oman vuoronsa alussa aivan loistava, seuraaminen niin vietikästä ja innokasta. Myös hyppynouto täynnä tarmoa, mutta sitten jätkä kuuli keinun pamahtavan kentän toisella laidalla ja kaikki virta katosi välittömästi. Vähän vielä sen jälkeen tehtiin kaukokäskyjä läheltä, mutta oli sitten pakko lopettaa, koska oli niin paineessa. Marian kanssa onneksi sitten hetki oltiin vaan ja Pablokin siitä hieman piristyi, jolloin saatoin viedä sen autoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti