tiistai 18. elokuuta 2009

14.08.2009 tokotreenit Ojangossa


Marian, Caritan ja Sannan kanssa treenaamassa Ojangossa voi/evl:n vapaavuorolla.


Otimme alkuun paikallaolon, johon Inka osallistui. Tarkkailin Inkaa peilinkautta piilosta ja puutuin mikäli haisteli maata. Ihan kivasti mielestäni kuitenkin suoritui paikallaolosta.


Rommin treenit:


Rommin kanssa tuli hieman treenin alussa sähellystä, joka harmitti minua hirveästi. Carita oli jäänyt Onnin kanssa kentälle ja kun sanoin, että "tämä ei ole mitenkään kovin sosiaalinen" eli tarkoitin, että en haluaisi kenenkään jäävän siihen koiran kanssa meidän yksilösuorituksen ajaksi, ehti Rommi ärähtää Onnille pöydän alta.


Aivan treenien alussa Rommi vielä kyttäsi vapaana ollessaan Onnia, joka siirtyi odottamaan kehäverkon taakse toiselle puolelle. Yleensä meillä on tapana viedä koirat pois oman suorituksemme jälkeen tai jos siinä joku muukin on niin olen jo pistänyt Rommille selväksi, että sitä ei huomioida. Nyt vaan pääsi käymään niin, että Rommi ehti aloittamaan sen kukkoilemisen ja näin ollen ollaan jo saavutettu vääränlainen mielikuva. Todella harmillista, koska olen työstänyt kovasti tilanteen siihen, että ei tarvitse välittää kisassa, vaikka vieressä on uroksia, ei edes vaikka ne kyttäisi Rommia.



  • Tunnari 1 / taas lähti vasta toisella käskyllä ja muutenkin sähläsi, toi oikean, mutta sitä ennen otti yhden suuhun / epävarmuus johtunee myös siitä, että kapuloiden laitossa tuli hieman sähellystä, joten rutiini rikkoontui

  • Tunnari 2 / onnistui paremmin, lähti taas kait tokalla, mutta muuten ihan hyvä

  • Metallinouto / koira istumaan, kapula eteen ja ohjaaja kentän toiseen päähän / ok

  • Hyppynouto / ekalla meni luovutuksessa ohi, mainasiko mennä pöydälle ??????!!!!!!!!!!!!


Inkan treenit:


Inka oli taas tyypilliseen tapaan Ojangossa häiriöherkkä. Kun jätin sen esim. luoksetuloa otettaessa niin pälyili ympärilleen. Teki kyllä ihan kivasti, mutta kuitenkin.


Mä en oikeastaan muista mitä me tehtiin Inkan kanssa. Ainakin muutama liikkeelle lähtö ja avoimen luokan hyppy kahteen otteeseen sekä luoksetuloa läpijuoksuna suoraan sivulle ja tietysti kaukokäskyt.


Pablon treenit:



  • Ohjattu nouto / vasen kapula / muutama toisto

  • Hyppynouto


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti