maanantai 10. elokuuta 2009

09.08.2009 esineruutua Tuusulassa ja Hyrylässä tottista


Aamulla tavattiin Pian kanssa vähän ennen puoltapäivää Tuusulassa ja tehtiin esineruutu koirille. Mukana minulla Inka ja Rommi.


Ruutu oli tälläkertaa normaalia kapeampi, ehkä noin 20 metriä. Rommi aloitti ruudussa ja alkuun sillä oli vähän ongelmia jäljestämisen kanssa. Ensimmäinen esine nousi sitten vasemmasta takakulmasta, sen jälkeen nousivat kummatkin lähiesineet. Työskenteli kuitenkin kokoajan ihan hyvällä temmolla.


Inka oli sitten Tessan jälkeen ja ihan kivasti likalla meni. Myös Inka sai harjoitella kilpailunomaisesti eli tuomarin esittelyt ja ruutuun tutusutminen alkuun kuten Rommillakin. Inka nosti kanssa hyvin ja eteni hyvin ilman, että jäljestäisi pahemmin.


********


Tottista mentiin sitten treenaamaan Hyrylään. Alkuun oli tarkoitus ampua taas, mutta jätimme sen sitten väliin kun läheisellä urheilukeskuksessa ammuttiin lähtölaukauksia sekä rullalautarampilta kantautui pauketta ihan riittämiin.


Inkan kanssa hieman seuraamista, kaukokäskyjä ja noutoa. Otin myös paikallaoloa silläaikaa kun Pia treenasi Tessalla.


Tessan ollessa paikallaolossa, otin minä vuorostaan Rommin kanssa luoksetuloa, seuraamista jalkapallolla palkaten sekä vauhtinoutoa, jossa taas vähän tiputteli kapulaa hiekalla.


Nyt kuitenkin Rommissa oli taas iloa mukana, joten nyt jää treenit vähemmälle. Loppuun otimme vielä kaukokäskyt niin, että Pia toimi Rommille liikkeenohjaajana.


*****


Treenien jälkeen koirat saivatkin sitten vähän ulkoilla vapaana yhdessä, vaikka ei siitä nyt oikein mitään leikkiä syntynyt. Ensin Inka ja Sulo, sen jälkeen Rommi ja Tessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti