torstai 18. toukokuuta 2017

15.05.2017 Maanantai treenit Heurekalla

Paikalla vain minä ja Merja Ruun ja Keeperin kanssa. Merja oli jo kentälle laittanut valmiiksi ruudun ja luoksetulon sekä Z:n merkit ja hieman aloitellut treeniä Ruun kanssa ja jatkoimme sitten Ruun treeneillä minun liikkuroidessa.

Toivon treenit sitten Ruun jälkeen ja Keeper jäi siihen katselemaan. Yllätyin siitä kuinka hyvin Toivo pystyi keskittymään, vaikka Keeper olikin katselemassa treeniä. Oikein positiivista siihen nähden, että odotin Toivon kovasti innostuvan ja keskittymisen heikentyvän tai aloittamisen vaikeutuvan.

Toivon treenit:

LUOKSETULO / PYSÄYTYKSET / takapalkalla, annoin aikalailla apuja / palkattiin myös kerran niin, että pääsi palkalle jo heti makuulta 

RUUTU / Luoksetulo suora ruudun takana / ensimmäisellä lähetyksellä Toivo ei hahmoittanut ruutua
vaan paukkasi luoksetulon suoralle ja nappasi sinne jääneen luoksetulon lelun / hmmmm, nyt en osaa sanoa, että muistiko se sen lelun ja suuntasi sitä hakemaan vai menikö täysin vaan hahmotus pieleen, kun oli niin voimakas häiriö takana / veikkaisin kuitenkin häiriötä merkeistä ja lelu oli hyvä bonus  / toisella lähetyksellä vieläkin vähän ongelmia, mutta hakeutui nyt ruutuun ja koska oli niin vaikea harjoitus Toivolle niin annoin luvan Merjalle heittää pallon Toivolle palkaksi

TUNNISTUSNOUTO / tehtiin kisamaisesti kaksi kertaa, ensimmäisellä kerralla vähän eteentuloa ja pitoa korjailin, joten tehtiin toinen niin, että menin kyykkyyn, kun lähestyi niin ei ollut palautus niin vaikeaa ja ei hieno suoritus haistelun osalta mene hukkaan, kun työskentelee kapuloilla niin hyvin / lisäksi lähetyksissä oli vähän vaikeuksia eli lähti vasta toisella eli näihin haettava nyt ratkaisua, odottaa varmaan mun vartalo nytkähdyksiä lähetyksessä / haistelun kapuloilla Toivo osaa hyvin, mutta nyt ei saa tehdä ihan kisamaisia treenejä pelkästää vaan alkuun ja loppuun kiinnitettävä myös huomoita enemmän !

Keeperin treenien jälkeen käytiin vähän kävelemässä porukalla ja Keeperkin alkaa vähitellen tottumaan Toivoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti