torstai 23. kesäkuuta 2016

16.06.2016 Toivolla antura rikki ja Jessican koulutus

Keskiviikko treenit Talissa jäi välistä, kun Toivon etujalassa oli antura revennyt. Onneksi ei kuitenkaan tassunpohjasta vaan ylempää. Joten jätin sitten treenit välistä ja hoidettiin jalkaa sekä käytiin kylässä Virpillä Vantaalla.

Torstaina aamulla oli Jessican koulutus Gumbostrandessa Marian ja Alfin kanssa. Vähän arvelutti, että miten Toivon jalka kestää, mutta ei sillä sen kanssa ollut ongelmia. Olin jalkaa laittanut siteen, jottei siihen mene likaa.

Toivon vire ja tekeminen oli oikein hyvän näköistä ja draivi hyvä. Aloitettiin ihan tekemällä kokonaisuudessaan avoimen luokan liikkeet kisamaisesti palkatta kahdessa osassa.

Tein myös kokeen ja laitoin Toivon makaamaan taakseni ja siitä kutsuin mukaan kehään, jos näin saataisiin äänen käyttö pois alusta, kun kiihtyy.

Seuraaminen = piti paikkansa, mutta bongasi ruudussa olevan palkan, joten hieman kontakti ei ollut parhaimillaan

Liikkeestä seisominen = ok, mutta vähän meinasi tassuja liikutella, kun menin taakse

Luoksetulo = erinomainen / vähän kyynäreet nousi, kun kävelin poispäin, mutta laski sitten itse

Liikkeestä istuminen = pieni apu painonsiirrolla istumiseen, muuten oikein hyvä

Ruutu, suoraan palkalle = voimalla ruutuun

Tauko

Nouto = ihan sika hyvä

Hyppy = jäi hyvin ja hyppäsi hyvin, mutta sitten meni minne meni nenä pitkällä hajun perässä, haisteli ilmaa ihan pirusti ja useampaan kertaan tämän jälkeen ja tässä riitti meille ihmisille ihmeteltävää, kun syytä emme keksineet (ei ollut sijaistoimintaa, vaan jokin haju sitä kiinnosti ihan uskomattomasti ja Toivo ei tyypillisesti ole hajujen perään narttuja lukuunottamatta)

Kaukot = vähän tässä on sitä epävarmuutta, joten tein lähempää

Merkin kierto = oikein hyvä, mutta Toivopa löysi paremman sivun Jessican sivulta ja nolona sitten meni vielä Marian luo ennen kuin eksyi minun sivulle, joten otettiin uudelleen ja nyt oli kyllä hyvä uusinnalla

**********
Otettiin vielä hyppy uudelleen ja tehtiin sitten tunnaria, jossa ensin Toivo toi väärän, mutta sitten haki kyllä oikean. Tehtiin korjausta niin, että piilotettiin pidempään nurmeen yksi pariin otteeseen ja hyvin Toivo haki ja itsevarmuus kasvoi kokoajan.

Sitten uusintayritys keon kanssa ja hyvin nyt toi oman !

Paikallaoloa harjoiteltiin sitten yhdessä Alfin kanssa. Tehtiin myös EVL:n uusi paikallamakuu kuvio ja sekin meni tosi kivasti kummaltakin koiralta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti