tiistai 7. kesäkuuta 2016

05.06.2016 Talissa SCY:n vuorolla sunnuntaina

Sunnuntaina aamupäivällä suunta taas Taliin ja jännityksellä odotin, että miten käy vinoesteellä. Nyt näkisin miten pehmeä Toivo on ja onko sille jäänyt muistiin eilinen putoaminen negatiivisesti.

No mitä vielä, kun suunnittelin treenit hyvin niin hienosti meni. Aloitin loivalla esteellä ja siitä etenin täyskorkealle. Jätin Toivon paikalleen istumaan ja ohjasin sen patukan kanssa yli ja sehän tuli sieltä rymisten. Juuttipatukat näyttää olevan enemmän Toivon mieleen, kuin teddypatukat.

Tehtiin myös samaan tyyliin metristä hyppyä ja sieltä tultiin taas upeasti ylitse, kuhan katson oikean linjan sen etenemiseen. Alkuun laitoin istumaan väärään kohtaan, kun katsoin esteestä, että on keskellä, mutta oikeasti linja oli suoraan minuun, joten kun korjasin Toivoa sivummalle niin sieltä hypättiin hyvin ja hakee hyppypaikan oikein hienosti.

En pyrkinyt nyt siihen, että menee patukka suussa ylitse vinoesteen vaan pelkästään siihen, että ylittää esteen keskeltä ja sama hyppyesteellä.

Seuraamista tehtiin vain pätkissä ja palkkasin käännöksistä. Tänään ei oikein patukalla palkaten vaikuttanut niin hyvältä kuin halusin ja kas kummaa Frolicilla tekee parempaa työtä, vaikka olikin kyllä rauhallisempi. Tiedän tiedän........... pitäisi palkata aina vaan samalla tavoin. Nyt teen kuitenkin näin sanoi kuka sitten mitä tahansa. Painaminen on vähentynyt ja keskittyy paremmin namilla tällä hetkellä !

Noudoissa tehtiin pari kertaa normi nouto ja muutamia iskuja. Palkkasin namilla Toivon sivulla istumiset ja kerran se häiritsi niin paljon, että kapula katosi, mutta uudella yrityksellä onnistui hienosti. Nyt tein tällä kertaa niin, että Toivon tullessa kohti peruutin ja toistin liki käskyä. Kyllä se alkaa tästä muotoutua.

Eteenmenoa kokeilin ensimmäistä kertaa niin, että vein pallon Toivon ollessa autossa. Virittelen koiran ja lähdin sitten siitä liikenteeseen seuraamiseen ja sehän toimi upeasti !

Toivon treenit taisi koostua neljästä kentällä käynnistä ja paikallaoloja tein kahteen otteeseen, kun sain kentälle seuraa myöhemmin ja Pellen leikkiessä sekä tehdessä vähän noutoa niin vein Toivon paikallaoloon. Saatiin hyvää häiriötä, varsinkin vinkulelun muodossa ja voi, että olin tyytyväinen.

Eteenmenoa kokeilin ensimmäistä kertaa niin, että vein pallon Toivon ollessa autossa. Virittelen koiran ja lähdin sitten siitä liikenteeseen seuraamiseen ja sehän toimi upeasti !

********

Inka kävi taas hieman kerran Toivon treenien välissä treenailemassa rally-tokon liikkeitä sekä loppuun luoksetulo. Alkaa jo pysyä hiljaa odottaessa luoksetuloa.

Treenien jälkeen sitten suunnattiin läheiseen koirapuistoon, mutta aika tylsää noilla siellä oli, kun eivät enää kauheasti leiki keskenään. Toivo tarvitsisi ikäistään juoksuseuraa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti