torstai 23. kesäkuuta 2016

14.06.2016 Pian ja Speedyn kanssa treeniä

Treffattiin tiistaina aamupäivällä Pia ja käytiin treenaamassa bh-koetta varten. Paikka oli Toivolle uusi, joten Toivo pääsi ensin sitten hieman kentälle leikkimään.

Sen jälkeen aloitettiin siten varsinaiset treenit ja Toivo aloitti paikalla makuulla Speedyn tehdessä bh-kuvioita. Peilistä tsekkailin Toivon olemusta ja ihan kivasti se suoriutui hommastaan.

Myös oman osuutensa Toivo bh-kokeen seuraamisen ja jäävien liikkeiden osalta teki mielestäni ihan hyvin ja olin tyytyväinen Toivon tekemiseen.

Tehtiin vielä sen jälkeen juomatauon jälkeen vähän hyppy- ja vinoestettä Toivon kanssa ja kapulakin oli mukana. Korkealla vinoesteellä hieman epäröintiä, mutta sitten siihenkin tuli varmuutta ja metrinen hyppy meni oikein varmasti.

Inkakin taisi taas tehdä, jotain pientä rally-tokon tiimoilta kentällä, mutta ei kovin pitkää sessiota.

Käytiin vielä hieman lenkillä ja S-Marketin pihalla harjoittelemassa kaupunkiosuutta, jossa nyt ei sitten ihmeempää ollut, kun vierasta häiriökoiraa ei ollut käytettävissä.

Toivo ei paljoa ole käynyt missään muuten harjoittelemassa kaupunkiosuutta. Muutaman kerran käynyt Porttipuiston ja Itiksen Mustissa ja Mirrissä. Siinä ne taitaa ollakin, mutta toki en tiedä miten paljon isä sitä kuljetti, kun asui siellä useamman kuukauden.

Kontulan ostarilla ollaan käyty kerran ihmettelemässä ihmisiä :) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti