tiistai 28. helmikuuta 2012

25.02.2012 Rommin kanssa tokoa Hakkilassa ja Inkalla agikisat


Rommi pääsi aamulla taas Hakkilaan treenaamaan. Ohjelmassa ruutu ja ohjatun suunnat. Muutaman kaukon ylösnousun otin niin, että namit oli Rommin sivuilla ja vapautin nameille heti kun teki hyvin.



  • RUUTU / otin alkuun ensin merkin kutsuna, sitten lennosta lähetys ja palkka / sitten vielä uudelleen lennosta lähetys ja palkkaus sekä ruutuun lähetys (ruutu lähempänä noin 15 metriä) alustalle.



     

  • RUUDUN LOPPUOSA ja ruudun paikka / otin alustan pois ja lähetin ruutuun lennosta...... tahtoi mennä kokoajan sivusta sisälle, joten lähetys kulmaa täytyi hiukan muuttaa. Myös jäi kokoajan aika eteen, joten laitettiin sitten tyttöjen kehoituksesta alusta (samaan aikaan olin jo sitä itsekkin harkinnut, vaikka yritin saada korjaamaan näyttämällä oikean kohdan), jota ei nyt kauheasti halunut olla huomaavinaan. Jouduin muutamaan kertaan odottamaan, että korjaa tai käskemään korjaamaan.



    Sivulle tuloihin lähti kivasti, mutta kun lähestyn seinää, jossa on agilityesteitä niin sen keskittyminen hajoaa. Tulee kovin kauas minusta seuraamaan ja tuijottaa kohti esteitä. Tässä nyt sitten täytyy kehittää jotain muuta kuin Inkalle. Ehkä tässä on sitten Jessican koulutuksen paikka.... ei toimi puun yms. kierrot, eikä seuraamaan otto namilla, ei seuraamaan otto takaa. Hitsi mitä mä teen ton kanssa, ei auta, jos käännyn oikeelle tai vasemmalle tai pysähdyn. No ei auta kuin kokeilla ja kokeilla mikä tehoais !


  • OHJATUN SUUNNAT vasen / otin merkille kutsuna ja siitä sitten lähetys, ekalla kertaa ei kuunnellut mua..... tai sanotaanko katsonut, lähti vaan ruudun suuntaan (okei ruutukin saattoi vetää, kun juuri sitä tehtiin) / kapulat sivuilla ja takana keskikapula, vein kapulat itse / jouduin siis pysäyttämään seisomaan => kun pysähtyi siitä kehu ja vein takaisin merkille ja toisella yrityksellä teki jo ihan hyvin ja lähti laukalla palauttaan, mutta koska matka oli niin lyhyt niin kannustin vielä hiukan palautukseen, jotta ei hyydy



    NYT TARVITSIS PÄÄSTÄ KUNNON MATKALLE TEKEE (SIIS MUN TAAKSE TILAA), ETTÄ VOISIN PALKATA KUNNOLLA, JOTTA ROMMI VOIS TIPUTTAA KAPULAN LENNOSTA JA PÄÄSIS JALKAPALLOLLE => namilla otan yleensä eteen asti, koska ei tiputa niin helposti silloin kapulaa edes singnaalilla, toisaalta vielä ei ole näkynyt vauhdin hidastumista, vaikka olenkin ottanut eteen



    Lisäksi pitäisi treenaa noita palautuksia eteen vinosta niillä törpöillä !


********************

Hakkilan treenien jälkeen kaupan kautta kotiin ja vaihtamaan koiraa. Inka autoon ja menoksi Ojankoon Vuokkoset Areenalle kisaamaan agilityssä.


Tuloksena hyppyradalta harmillinen hylkäys, kun rata lähti ihan kivasti liikkeelle ja loppukin meni ihan kivasti. Vähän oli arveluttanut tämä kisaaminen, kun ei olla treenattu syksyn jälkeen ollenkaan. Ei ollut yhtään tietoa kuinka ottaa kontaktit ja kuinka hakee kepeille tai saanko pidettyä Inkan kepeillä koko matkan, kun sillä syksyllä oli vähän välillä taipumus jättää kaksi vikaa väliä tekemättä (ihan uusi ongelma), mutta yllättävän hyvin haki kepit niin suoraan kuin kulmasta.



Agilityradalla tuloksena oli nollarata, mutta valitettavasti yliaikaa 1,14 sekunttia, voi harmin paikka, kun sijoituttiin viidenneksi ja sillä olisi saanut luvan, jos se olisi ollut puhdas nolla. Inka tällä radalla varasti lähdössä, joten mulle tuli kiire ohjata se toiselle esteelle, joka oli kepit. Ehti jo ohittaa mut, ennenkuin ehdin parkaseen, että kepit, mutta hyvin se meni ja rata meni ihan kivasti, ei Inka mun mielestä tuntunut menevän hitaasti, mutta se on ne kaarrokset ja puomin ravivauhti vaan on liian hidas sekä kepeillä rytimiin pääsy tuon varastamisen takia kesti muutaman keppivälin. Yhdessä kohtaa kaarteeseen tuhrautui kyllä muutama sekuntti kun pääsi hyppäämään liikaa suoraan. Inka kun ei yhtään käänny niin kuin Pablo, estettä nuollen mun suuntaan, se vaan liitelee, kun se on paljon kivempaa. Nyt pitäisi kyllä päästä agilityäkin treenaan ja tosissaan ottaa noi kaarrokset pois !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti