lauantai 4. helmikuuta 2012

04.02.2012 Rommin kanssa Hakkilan hallilla


Paikalla tänään vain Carita Onnin kanssa ja minä Rommin kanssa.


 


ROMMI


OHJATUN NOUDON MERKKI JA HILJAISUUS / jotenkin unohdin kokonaan hiljaisuustreenin, kontaktin ottoa kyllä pyysin, mutta itse hilajisuus treeni jäi tekemättä. Mun olisi pitänyt pyytää Caritaa pysyähtymään, kun Rommi haukahti ekaa kapulaa vietäessä (haukku tulee siinä arvonnan jälkeen kun lähdetään ekaa kapulaa viemään) ja aloittaan alusta, kuhan olisin ensin vapauttanut Rommmin perusasennosta ja vasta sitten yrittää uudellen. No eipä taas järki pelannut.



Rommi lähti heti suoraan, kuten viimeksi Sporttikoirahallillakin, merkillä ei tunnu olevan mitään arvoa... jahas.... yritettiin niin, että huomautan jo aiemmin siitä merkistä kun lähtee ohi, mutta aiheuttaa niin paljon epävarmuutta. Carita sitten auttoi näyttämällä merkin. Jotain tähän täytyy nyt kehittää.... voisin kokeilla seuraavaksi Caritan tänään tekemää merkkitreeniä eli joku näyttää merkin (merkkejä kentän eri kohdissa) ja palkkaan välittömästi. Harmi kun en voi heittää lelua, koska se syöksyy niiden perään sellaisella rykäyksellä, että se ole selälle hyväksi, heittäisinkö lihapullan ?



Saatiin loppuun kuitenkin muutama ihan kiva merkki, joten sinäänsä ei mennyt hukkaan.



Tähän sitten tauko ja Onni teki merkkitreeniä ja sen jälkeen taas Rommi tekemään ruutua.





  1. MERKKI + RUUTU / lähetyspuolella paljon erilaisia merkkejä, lähetyslinja alkuun noin keskivälistä merkkiä ja ruutua / näkee selvästi, että ruudulla eikä merkillä tällähetkellä ole suurta arvoa. Ei edes alkuun Caritan merkin näyttäminen auttanut, ennenkuin sitten Carita otti muutaman namin ja näytti merkin, kun Rommi merkillä antoi Carita Rommille namia. Hmmmm.... tämä voisi toimia, ainakin Inkalle on toiminut, vaikka syy miksi on saanut merkiltä namin on ollut täysin toinen.



    Carita totesikin, että merkkiä pitäisi palkata suurimman osan harjoituksista ja näinhän se on !



    Annoimme Rommin tietää tarkkaan, että ruudussa on namirasia ja sitä ladattiin täyteen. No toki siitä sitten seurasi, että oli vähän väliä varastamassa etukäteen sinne ruutuun.


Muuten sitten otin vielä ruudun Onnin jälkeen uudelleen häiriömerkkien ollessa paikallaan ja tämän jälkeen muutamalla merkillä merkki niin, että näytin merkin ensin. Sen jälkeen raahasin ruudun merkit keskemmälle kenttää ja keräsin muut merkit pois ja otin Rommilla vähän seuraamista, jotta unohtaisi ruudun tekemisen katsomisen.



  • Seuraa => juoksuun lähtöjä

  • Ruudun etsintä / kävelin kentällä ja lähettelin ruutuun "missä ruutu => ruutu"


***********************

Kotona:


INKA



  • Tunnnistusnouto => onnistuu vain niin, että syötän sille kuivamuonaa ennen oman hakemista, kaikilla muilla muonilla tekeminen ja syöminen liian korkea vireistä ja kuivamuonaa ei saisi syöttää, täytyy ehkä pieni määrä pakastaa

  • Maahanmeno sivulta ja sivulle nousua maasta peilin edessä

  • Seuraaminen / kosketuskeppi ja jakkara / kosketuskepillä laitoin linjan, jota ei saa ylittää ja sillä tavallaan huomaamatta tuli määriteltyä kontaktin korkeuskin / paljon naksuttelua / jakkaralla hieman kosketuskeppi apua takapään huomaamiseen.... no nyt, joku saa sydärin.... se käyttää keppiä

  • Tunnarin, metallikapulan ja ohjatun kapulan pitoa edessä

  • Ohjatun kapulan noutoa parin askeleen päästä eteen (heitetty)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti