perjantai 5. kesäkuuta 2009

29.05.2009 tokoa Ojangossa


Tokotreenit Ojangossa illalla, paikalla minä, Maria, Sari ja lisäksi uusi treenikaverimme Heidi !


Ensimmäiseen paikallaoloon osallistui Jackie, Pablo ja Heidin narttu. Koko homma meni ihan sähellykseksi kun Heidillä oli joitan ongelmia narttunsa kanssa ja lopulta päätti käydä vaihtamassa koiraa, joten meidän ei auttanut kuin vapauttaa koirat.


Siinä välissä otin Pablolla seuraamista, jolloin tuntui, että pelitti oikein kivasti. Tämän jälkeen uusintayritys, joka ei Heidin osalta mennyt sen paremmin, kun nuori koira ei suostunut menemään edes maahan, joten me sitten Marian kanssa jätettiin heidät sinne tekemään omiaan ja mentiin piiloon. Pablo ja Jackie oli oikein kivasti !


Pablon kanssa itse treeni ei mennyt toivotusti, teki kaiken oikein, mutta puhti oli poissa. Johtuiko lämpötilasta vai oliko koko hommassa liikaa häsellystä mukana, kun jouduimme pyytämään, että Heidi vie koiransa kentältä syrjemmälle tai viereiselle kentälle. Tarkoitus on, että tuomme vain yhden koiran kerrallaan siihen varsinaiselle kentälle ja toisella sitten voi ottaa treeniä vapaasti.


Ihan treenin lopulla otin sitten vielä Inkalle paikallaolon ja se meni ihan kivasti myöskin, ei mitään ihmeempää, vaikka siinäkin taisi riittämiin olla häiriötä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti