perjantai 6. toukokuuta 2016

30.4.2016 vappuaatto ja 01.05.2016 vappupäivä

Lauantaina ei sitten enää treenailtu vaan koirat saivat lepopäivän treeneistä. Vappuaaton vietin kaverin luona Vantaalla, kun Jukka oli mökillä. Kävin kyllä Jukan viemässä mökille ja syötiin ulkona, mutta Jukka meni vappusaunaan ja katselivat sitten illemmalla peliä tv:stä porukalla, joten en halunnut viettää iltaa tupakansavussa telkkaa tuijottaen, joten suuntasin sitten Virpin ja Virpin tyttären seuraan koirien kanssa !

Toivolla ja Inkalla oli sitten myös koiraseuraa vappuna ja Toivohan oli onnessaan, kun sai tyttökoiraa kosiskella, vaikka tyttö toisen rotuinen oli ja paljon pienempi kuin Toivo poika. Hyvin Inka ja Toivo tulee Milon ja Minjan kanssa toimeen, vaikka oli pitkäkin aika, kun viimeksi näkivät !

Sunnuntaina sitten nähtiin vielä Virpi koirien kanssa Helsingin alaosaston järjestämässä collieyhdistyksen 70 -vuotis Match Showssa. Colliet olivat omassa kehässään ja tuomarina meillä oli rodun oma tuomari Reijo Tuovinen !

Toivo oli taas aika mahdoton villivarsa, joka jaksoi yli neljä tuntia olla rauhoittumatta. Pyysin Virpiä juoksuttamaan Toivoa, jotta rauhoittuisi, mutta mitäpä vielä. Se on niin innoissaan ja häntä kohoaa yläilmoihin ja juoksee kuin jokin Lipitzan hevonen viskoen niitä jalkojaan. Häntä on hienosti koholla myös seisoessa, huh huh.......... jännä, että ei se kuitenkaan mitenkään yritä isotella tai muuta muille koirille. Se vaan on niin hirveän innoissaan !

Tässä Piirosen Sannan ottama kuva Toivosta:




Lisäksi se kiitää juoksuun mennessä niin kovaa, että mun on vaikea pysyä perässä. Jotain kauheaa kiitoravia :) !

Inka esiintyi todella kauniisti ja saikin punaisen nauhan ja sijoittui punaisten kolmanneksi ja kyllä sekin oli aika iloinen, vaikka kyllä sille aika rankkaa on juosta moneen kertaan kehään ympäri ja ympäri. No ei se minulle myöskään ihan helppoa ole, kun tammikuussa en vielä pystynyt juoksee kuin noin 10 metriä tosi varovaisesti. Nilkka ei onneksi kipeytynyt !

Inka oli kyllä tosi suloinen ja kivoja kuviakin olen saanut siitä muutamalta kuvia ottaneilta, mutta tässä on kuvat, jotka sain sähköpostiin, loput kuvat näkyy sitten vain facebookissa !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti