perjantai 6. toukokuuta 2016

28.04.2016 ja 29.04.2016 Racinel Areenalla aamutreenit

Torstaina oli töistä vapaapäivä ja aamu tuli vietettyä hallilla. Alkuun menin 2. kentälle tekemään Inkalle rally-tokoon avoimen luokan radan. Harjoiteltiin sitä ensin Inkan kanssa kokonaisuudessaan ja sen jälkeen vaikeita paikkoja erikseen namipalkalla.

Toivo pääsi myös treenaamaan rallya ja nyt meni jo paremmin, ei enää niitä törppöjä kyttää, mutta kontakti tahtoo kuitenkin välillä kadota, kun pällistelee asioita. Siihen piti hieman puuttua ja mitenkin, että käytänkö ollenkaan sille seuraa -käskyä vai mennäänkö vain mennään -käskyllä.

Tokotreenejä varten siirryin sitten ykkös kentälle, kun Merja tuli aussi Ruun ja sheltti Taikan kanssa meidän seuraksi.

TOIVON TREENIT

Toivo teki taas niitä tokon avoimen luokan liikkeitä ja oli oikein kivassa mielentilassa, ei pahemmin haukkunut tai vinkunut.

Ruutua tehtiin motivoiden taas niin, että ensimmäinen pallolle ja sitten alustalle ja viimeiseksi taas pallolle. Merkin kiertoa taidettiin tehdä myös !

**********

Perjantaina oli kanssa vapaapäivä ja suuntasin taas aamusta hallille treenaamaan koirien kanssa yksin. Aloitettiin kummankin koiran kanssa ensin rally-tokolla ja sen jälkeen vielä Toivo pääsi tokoilemaan.

Tehtiin aika paljon noutoa eteen palautuksella, lähinnä niin, että vain liikkeen loppuosaa ensin lähempää ja sitten pidemmältä matkalta. Hyppyä tein myös vinoista suunnista ohjaten ja kapulan kanssa. Seuraamista tein niin leluilla kuin nameilla ja keskityttiin palkkaamaan käännöksistä vasemmalle niin, että kontakti ei tipahtanut. Toivolle on nyt muodostunut paha tapa hieman vasemmalle käännyttäessä ottaa katse eteen eli kontakti koukkaa alas !

Jääviä tietysti täytyy tehdä ja sen eri osia, joten niitä peiliä kohden sekä luoksetulon jättöä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti