sunnuntai 22. toukokuuta 2016

19.05.2016 kehätreenit Heurekalla

Sain Ansulta kutsun kehätreeneihin Heurekalle ja sinne suunnattiin sitten torstaina. Vähän jännitti, että kuinka Toivo selviää tilanteesta, kun on paljon koiria ja ihmisiä sekä kehänauhat.

Toisaalta oli helppoa, kun paikalla oli lähes kaikki tuttuja naamoja, joten ei tarvinnut turhaan ottaa paineita ja enhän mä muusta ottakaan kuin Toivon vinkumisesta tai haukahduksista.

Ensin jaettiin treeniparit ja sitten hommiin. En ollut aiemmin tavannut pariani, joten sekin oli ihan hyvä juttu, että oli meille vieras ihminen ja ehkä vielä parempi, että henkilöllisyyskin selvisi myöhemmin, etten jännittänyt liikaa ;) !

Ensin tehtiin treeniparin koiran kanssa kaikki kolme kehää ja sen jälkeen oli paikallaolot. Otin Toivon autosta rauhoittumaan ja yllättävän vähän se yritti edes vinkua, vaikka kyllähän sitä vähän ihmetytti koko homma. Paikallaolot tehtiin koko porukka kerralla, ensin riviin evl:n koirat ja sitten loppuun nämä alempien luokkien koirat. Toivon jätin istumaan, mutta vähän oli levoton, joten jäin lähemmäs. Pientä vinkunaa ja vähän kuikuili toiseen suuntaan. Jännä miten levoton on, kun Lahjan kanssa on todella paljon rennompi.

1. kehä

Aloitettiin kehästä, jossa ei ollut kehänauhoja.

  • Liikkeestä istuminen / ei reagoinut käskyyn vaan tiivisti seuraamista, tehtiin uudestaan ja sitten teki jo ihan kohtuullisesti
  • Nouto / kapula lensi aika lähelle toista paria, joka odotti toiseen kehään menoa / vähän mietitytti, että häiriintyykö, mutta hyvää vauhtia kapulalle, nosti ihan hyvin ja toi asenteella / en ottanut luovutusta / tuli sitten pari iskunoutoakin, kun Toivo oma aloitteisesti tarjoili niitä kapuloita
Sitten odotettiin seuraavaan kehään, jolloin vähän yritettiin Toivolle rakentaa intoa alustaan ja sitten vaan odoteltiin ja odoteltiin, kun kehässä oli koirakko ja yksi oli ennen meitä. Pidin Toivoa pannasta ja Maarit vei alustan kauemmas (ehkä 3 - 5 m) ja Toivo vähitellen alkoi innostua.

2. kehä

  • Pari kehään tuloa + palkka
  • Seuraaminen / kohtalaisen kivaa, ei hirveästi painanut ja Maarit sanoikin, että ihan kivalta vaikutti / muutama kontaktin putoaminen tapahtui, mutta nosti kuulemma heti kontaktin uudelleen / Maarit ehdotti, että voisin kokeilla astua askeleen oikealle, jos kontakti tippuu, täytyy kokeilla / ai niin, myös mun hidas käynti ei kauheasti poikennut normaalista, mutta osaksi johtuu vaikeudesta vielä kävellä epätasaisella
  • Olikohan sitten, jokin jäävä vai jätinkö tekemättä (en muista)
  • Ruutu / pallolle (hyvä)
  • Ruutu / tyhjään / "yes" ja Maarit heitti pallon
Sitten oli viimeisen kehän vuoro hetken odottelun jälkeen.

3. kehä

  • Luoksetulo / ei yrittänyt istumaan, hyvä / tuli hyvällä vauhdilla / autoin eteen, en ottanut sivulle ollenkaan
  • Hyppy / oikein hyvä
  • Kauko-ohjaus hyppyjen välissä / aika kivat, ei jumittanut ollenkaan
  • Merkin kierto / ihan hyvä
Toivo oli mielestäni aika kiva ja viimeisessä kehässä muutama haukku palkkauksen yhteydessä tuli, mutta taisi purkaa aikalailla painettaan. Ei ihan rento suoritus kuitenkaan, kun oli niin jännä tilanne, mutta olen yllättänyt kuinka hyvin Toivo suoriutui. Kuhan se saisi itsevarmuutta lisää niin kyllä tämä tästä alkaa sujumaan !

Inka pääsi vähän myös tekemään paikalla istumista ja sitten hommailtiin, jotain pientä ja ruutuunkin sai Inka juosta.

Kylläpä oli kiva fiilis koko jutusta ja positiivinen olo :) !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti