perjantai 6. toukokuuta 2016

02.05.2016 häiriötokotreenit Torpparinmäessä

Toivon kanssa lähdettiin häiriötokotreeneihin töiden jälkeen. Paikalla oli Marianne, Saija ja Johanna ja tietty minä. Rotuvalikoimana siis tänään collie, tolleri ja kaksi flättiä :) !

Toivo teki ensin hetsatun kaukojen ensimmäisen ylös istumaan nousun ja sen jälkeen tehtiin palkatta ensin pieni pätkä seuraamista ja merkin kiertoa. Kaukoja sen jälkeen ja loppuun vielä ruutuun lähetys ja löysihän se poika ruudun.

Ensimmäistä lähetys merkin kiertoon epäonnistui, kun ei ihan hahmottanut missä merkki oli tai ehkä ns. häiriömerkit vaikuttivat, vaikka lähti hyvin.  Taustalla kauempana oli toinen samanlainen merkki ja ruutu siellä takana.

Toivo oli suhteellisen kivalla tuulella, mutta mietittiin kyllä sitä, että herkemmin pitäisi viedä se pois, jos tulee haukahduksia.

Muiden treenien jälkeen tehtiin sitten vielä paikalla istuminen Johannan Saga flättinartun kanssa. Toivo oli aika levoton ja nuuski ilmaa. Selvisi sitten syykin, kun Sagalla oli juoksu. No tulipa sitten tosi tiukka harjoitus ja pitäisihän tuon jätkän paikallaan pysyä jatkossakin, kun nyt treenasi juoksuisen tytön kanssa istumista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti