torstai 12. toukokuuta 2016

09.05.2016 lomalla ja tokoa

Maanantaina aamupäivällä käytiin Mariannen kanssa treenaamassa. Heurekalle oli tarkoitus mennä, mutta siellä oli ajettavat ruohonleikkurikoneet täydessä puuhassa, joten siirryttiin sitten muualle. Minulla oli kummatkin koirat mukana, kun Inkan kanssa oli tarkoitus puuhastella kanssa, jotain pientä.

Lahja aloitti ja Toivo oli sitten Lahjan jälkeen. Tehtiin seuraavaa settiä:

  • Hyppy AVO palkatta / ei reagoinut tällä kertaa käskytykseen / oikein hyvät hypyt ja otin sivulle
  • Merkin kierto / ihan kiva suoritus
  • Ruutu / palkka valmiina ruudussa / hyvin hakee ruudun ja motivaatio on kohdallaan

  • Ruutu / alusta ruudussa, hyvä motivaatio ruutuun menoon, mutta ylitti takalinjan ja sieltä vasta korjasi ruutuun alustalle / no pitäisi vähitellen taas käynnistää uudelleen ruudun paikan harjoitukset ja tehdä paljon enemmän sitä juoksusta pysäyttämisiä ilman ruutua

Tämän jälkeen uudelleen sama satsi, mutta tällä kertaa merkki oli eri, mutta hyvin se sinne toiselle merkille myös lähti.

Toisella kierroksella tehtiin Toivolle istumiseen ja maahan menoon häiriötä ja alkuun hieman tahtoi nousta istumaan, kun Marianne pisti käden samaan kohtaan kuin minä tehdessämme kauko-ohjausta. No hyvin se Toivo kuitenkin sen jälkeen tsemppasi. Tehtiin sitten myös niitä luoksetulon jättöjä ja ihan väliin rento luoksetulo !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti