keskiviikko 18. toukokuuta 2016

12.05.2016 Herttoniemessä tokoa

Pääsin lähtemään töistä jo klo 12 aikoihin ja soittelin Mariannelle, että missäs hän on ja Herttoniemestä treenaamasta löytyi, joten suunta sinne ja Toivo pääsi treenaan Lahjan kanssa paikalla istumista.

Ihan ensimmäiseksi Inka sai kuitenkin harjoitella noita rally-tokon juttuja, kun piti yrittää sunnuntain kisaa varten poistaa eteentulon lukko, kun Inka keksi tässä, että eipäs tule eteen ilman apuaskelta, vaikka oli jo monta viikkoa sen tehnyt aikaisemmin. Lisäksi pyörähdystä sivulla ja kaikkea muuta pientä jutskaa.

Toivo aloitti sitten Lahjan kanssa paikallaolot istumisella ja tosi kivan rauhallinen ja hyvä istuminen, vaikka yksi setäkin kävi tieltä kutsumaan koiria luokseen ja muuten huuhteli niille kaikkea kivaa ihaillen niiden pysymistä paikoillaan. Myöskin pikkuinen tyttönen oli äitinsä kanssa siinä lähellä rattaiden kanssa ja tyttönen kävi koirien takana juoksemassa eli häiriötä kyllä riitti. Toivo vaan tuntee itsensä niin turvalliseksi Lahjan kanssa.

Toivo teki sitten vähän omia treeniä tämän jälkeen:

  • Nouto / appari heittää kapulan lisäheiton / välillä eteen ja välillä lennosta palkka => ihan hyvää tekemistä nyt, kun oli ensimmäisenä treeniaiheena
  • Kaukoja maksamakkarapalkalla / jumittaa ja pahasti => maksamakkara ei kiinnostanut
  • Merkin kiertoa / pitkästä aikaa Toivolla oli hahmotus ongelmaa, kun kiertomerkki oli keltainen ja alue oli keltaisten kukkien kansoittama
Muuta en sitten oikein muistakaan, että mitä tehtiin. Olisiko tehty käskytettyä luoksetuloa, kun Toivo tahtoo nostaa niitä kyynäriä, kun poistun sen luota ja tuo eteentulo yhä tökkii (no eipä se ihme ole, kun on tehty 4 kk suoraan sivulle) !

Treenien jälkeen lähdin sitten lenkkeilemään ja sää oli aivan sopiva siihen, ei liian kuuma eikä liian kylmä koirille, joten Inkakin jaksoi hyvin lähes koko matkan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti