maanantai 12. tammikuuta 2009

11.01.2009 scy:n kokous ja tokoa


Pian kanssa mentiin Scy:n Helsingin alaosaston vuosikokoukseen. Rommi ja Pablo sijoittuivat alaosastossa vuoden 2008 kisoissa oikein mukavasti.

Pablo

- 4. sija pitkäkarvaisissa tokocollieissa
- 3. sija (jaettu) agilitycollieissa, kummatkin karvanlaadut

Rommi

- 1. sija pitkäkarvaisissa käyttöcollieissa
- 5. sija pitkäkarvaisisssa tokocollieissa

Paikalla oli paljon tuttuja, mutta lähdimme Pian kanssa melkein heti Ikean parkkipaikalle tokoilemaan. Alkuun oli tarkoitus mennä ottamaan kokouksen jälkeen esineruutua, mutta päädyimme sittenkin tokotreeneihin.

Aloitin Inkalla:

- Ruutu / Pia vei pallon / vapautus luokse / muutama toisto
- Seuraamisen tiivistys ja oikea paikka / ympyrältä suoralle
- Takapääharjoitus / käytin nypytystä
- Ruutu / vain yhden kerran

Rommin kanssa treenattiin seuraavaa:

- Ruutu / namialusta / vapautus luokse
- Seuraamisen tiivistys / täytyy ottaa namiapu oikealle tehtäessä
- Seuraaminen vasemmalle ympyrää / kontakti pysyy
- Takapääharjoitus namiavulla / oikein hyvää
- Seuraaminen / sivuaskeleet, peruutus yms. / hyvä
- Tunnari / kello / vain yksi toisto kun meni hyvin
- Kaukokäskyt / istu - maahan / kynnys apuna
- Luoksetulon pysäytys käsimerkillä / liikkeenohjaajan käskytys
- Luoksetulon pysättys kaksoiskäskyllä / liikkeenohj.
- Läpijuoksu / ei pahemmin ennakoinnut / liikkeenohj.

Pablokin pääsi viimeisenä treenaamaan. Ei siitä seuraamisesta mun kanssa tule oikein mitään. Mua masentaa tosissaan, katsoin sitten kun Pia seurautti Pabloa, kylläkin namin avulla, mutta täytyy sanoa, että se näytti hyvältä. Pablon paikka oli hyvä, sivulletulot hyviä ja kontakti hyvä, no niinpä niin. Saavatkin sitten mennä kisaamaan kaksistaan, olen katkera !

- Seuraaminen
- Kaukokäskyt / maahan - seiso / läheltä / kynnys apuna
- Luoksetulon pysätys / itse pystäytys ei ole enää tarpeeksi terävä
- Luoksetulo läpijuoksuna
- Seuraaminen / ohjaajan vaihto :-) :-)

Treenien jälkeen menin käymään taas Sipoossa pienellä metsälenkillä ja siitä sitten hetkeksi kotiin rauhoittumaan ja illalla Purinalle agilitytreeneihin.

******

Rommin ja Pablon kanssa treenattiin agilityä Purinalla. Rommi teki samaa rataa kuin Pablo ja hienosti meni. Ensimmäinen kierros vähän takkusi, mutta sen jälkeen meni ihan kivasti. Ainoastaan rengas tuotti ongelmia ja jouduin vetämään sieltä Rommin läpi, en pysty juoksemaan vierestä. Kepit meni vartaloavulla helpommalta puolelta ihan kohtuullisesti, mutta vaikeammalta puolelta homma meni sähellykseksi. Aika kivasti Rommi menee kun muistan sanoo "kierrä" enkä "takaa", kuten Pablolle.

Pablon ensimmäinen kierros oli tosi nihkeä, mutta paransi siitä seuraavilla harjoituskerroilla. Tekniikkapuolella harjoittelin vain Pablon kanssa. Pöydällä sattui vähän haaveri, tuli sen verran kovaa, että tippui toiselta puolelta alas ja sehän harmitti kaveria :-( eli Pablo ei tykännyt yhtään. Kontaktit Pablo suoritti totuttuun treenitapaan eli otti kontaktit harjoituksissa hyvin.

Rommin kanssa tekniikkapuolella otin vain paikallaoloa ja poistin hallin ovesta ulos hetkeksi. Kävin usein palkkaamassa ja menin taas pois hallista. Vähän myös sivuaskeleita ja peruuttamista. Pablolla otin kaukokäskyt kerran.

Vertahyydyttävä tapahtuma kävi silloin kun käskin A:lta tullessa Pablon pöydälle, niin Rommi hyppäsi muoviselle pihapöydälle seisomaan samalla, vaikka oli remmistä kiinni tolpassa. Voi, että mä pelästyin, voivottelin, että "Rommi eiiiiiii noin" ja juoksin äkkiä nostamaan Rommin alas, kun se ei itse suostunut hyppäämään kunniapaikaltaan alas. Rommi rakastaa pöytää ja se olisi voinut koitua jätkän kohtaloksi. Remmi riitti juuri ja juuri, huoh !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti