maanantai 12. tammikuuta 2009

06.01.2009 tokoa Tuomarinkartanolla


Pk-ryhmän kanssa tapaaminen Tuomarinkylässä hiekkaparkkiksella. Tälläkertaa tarkoituksena ottaa tokoa vaihteeksi. Otimme alkuun ihan vaan paikallaolon, jolloin Kati ja Minä mentiin piiloon noin minuutiksi ja Marjaana jäi Jemman kanssa ottamaan alokasluokan paikallaoloa. Samu toimi liikkeenohjaajana.

Rommi oli muuten hyvin, mutta oli hieman nytkähtänyt eteenpäin eli liikkunut hieman. Muuten paikallaolo meni ihan hyvin. Muuten otti hieman häiriötä uudesta paikasta eli meinasi lähteä luoksetulon jätössä perään, kaukokäskyissä matkaa piti lyhetää. Sama ongelma myös muilla.

Rommin omalla vuorolla otin seuraavat liikkeet:

- Hyppy avo, istuminen vaatii vielä työtä
- Seuraaminen / sivuaskeleet, peruutus yms.
- Jäävät liikkeet / käsiavulla / vauhti parantunut
- Luoksetulon pysäytys / läpijuoksuja / kaksoiskäskyllä terävämpi
- Kaukokäskyt / istu - maahan
- Tunnari / kello / aika hyvä
- Ruutu / ihan kelvollinen

Treenien jälkeen suuntasimme Katin kanssa läheiselle pellolle ja siitä sitten pienelle remmilenkille. Kävimme myös katsomassa hevosia tai lähinnä liikuimme tallien alueilla ja hyvin meidän Rommi käyttäytyi, kaipa se heppa on niin iso, että ei sille viitsi pokkuroida.

*******
Kotiin palattuani lähdin Inkan ja Pablon kanssa lenkille. Metson parkkipaikalla otettiin sitten tottista kummallekkin.

Inka

- Seuraamista
- Leikkiä
- Jääviä liikkeitä
- Luoksetuloa
- Kaukokäskyjä avo
- Kätyin palkkana kanaa / lihapullia / palloa

Pablo

- Seuraaminen, namiavustuksella / käännöksiä oik. ja vasem.
- Kaukokäskyjä
- Tolpan kiertoa
- Eteentulon tiivistys

Kotiin päästyäni otin vielä hyppyä omalla pihalla kaikille niiden kisaluokan mukaisesti ja Pablolle tein pihalle tunnari harjoituksen. Paljon kapuloita pinoon ja siihen sivulle oma. Vaihtelin oman paikkaa pinon sivulle, eteen ja taakse. Kerran taisi tuoda väärän, jonka otin vaan pois.


Pablo oli myös niin röyhkeä, että kun olin menossa ensimmäisenä pihalle Rommin kanssa niin, jätkä tunki itsensä väkisin pihalle eli oli sitä mieltä, että hän ensin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti